Těžko uvěřit tomu, že populární reality show Prostřeno!, kterou vysílá televizní stanice Prima, je s námi už dlouhých 15 let. Pořad, v němž pětice (zpravidla) amatérských kuchařů postupně hostí své soupeře a snaží se je oslnit svým výkonem u sporáku, se po celou dobu těší velké oblibě i sledovanosti. Za tu řádku let se však ledacos změnilo, a tak se změn dočká i pořad jako takový. Například co se grafiky týče.

Ta původní byla totiž s diváky prakticky od samého začátku, jen s mírnými inovacemi barevnosti. I proto bylo načase, aby jí tvůrci dodali moderní švih a v jejím „ději" akcentovali i trendy poslední doby. Například to, že jídla se po naservírování na stůl nejprve fotí a teprve až pak konzumují. Diváci nebudou připraveni ani o časový odpočet, aby mohli sledovat, kolik času na přípravu jídla soutěžícím ještě zbývá…

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno! má novou znělku! FTV Prima

Údajně přibudou i další vychytávky, které udělají sledování pořadu ještě zábavnější a divácky příjemnější – jaké to však budou, to se musí příznivci této kulinářské show přesvědčit na vlastní oči.

Nejnovější premiérové díly se již v novém kabátku, ovšem stále za vtipného komentáře herecké dvojice Jany Bouškové (69) a Václava Vydry (67), představí od 15. 1. na Primě, a to vždy v 17.55. Na znělku se ale můžete podívat už dnes!

Fotogalerie
32 fotografií