Televizní diváci a fanoušci nekonečného seriálu Ulice se můžou těšit na štědrovečerní epizodu s názvem Vánoce s překvapením. Ta bude letos v mnoha ohledech výjimečná, plná hvězd i neopakovatelné adventní a štědrovečerní atmosféry.

Přímo na Štědrý den televize odvysílá klasickou pohádku Jak se budí princezny a také uvede rodinnou fantasy pohádku Zakletá jeskyně. Chybět nebude ani vánoční romantický film Láska nebeská, který letos slaví 20 let od svého vzniku. 

Pořádnou vánoční atmosféru si diváci vychutnají na Voyu, kde se mohou těšit na tradiční pohádku Tři oříšky pro Popelku, Mrazíka, Anděl Páně nebo Dračí princeznu, ale i na legendární Pelíšky, vánoční romantiku jako Přání Ježíškovi nebo Přání k mání. 

V poslední den letošního roku na diváky opět čekají Silvestrovské Televizní noviny. I letos jejich tvůrci divákům ukážou, co se letos tak trochu nepovedlo. Uvidí nepovedené záběry z oblíbených seriálů Ulice, Zlatá labuť, Ordinace a dorazí i spousta slavných hostů. Na diváky čeká také speciální díl oblíbené vědomostní soutěže Na lovu s Leošem Marešem, Monikou Absolonovou, módní návrhář Osmany Laffitou a Vojtěchem Dykem.

Silvestr si můžete užít také ve společnosti originální show Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd. V silvestrovském programu se představí kromě Ondřeje SokolaAlešem Hámou další populární osobnosti, jako třeba Patricie Pagáčová, Václav Kopta, sourozenci Gondíkovi či Karel Šíp a Libor Bouček a v neposlední řadě legendární herečka Jiřina Bohdalová

Hned po půlnoci TV Nova uvede záznam z červnového koncertu Marka Ztraceného v Edenu. 

První kompletní vánoční program vyjde už zítra v BLESK TV Magazínu. 

Blesk TV Magazín
Autor: Blesk TV Magazín

Fotogalerie
29 fotografií