Herečka vzpomíná na Vánoce u babiček i na to, jak svátky jednu dobu neměla ráda. Odpočítává čas. I letošní svátky prý bude početná Geislerovic rodina slavit u ní doma.

Kdo ale nemá zabalené dárky nebo nachystané cukroví, toho prý ke štědrovečernímu stolu nepustí! „Potřebuju, aby všechno klapalo, i když mě to stojí nejvíc práce. Odpočítávám čas a ke stolu můžou jen ti, co mají všechno přichystaný,“ říká v rozhovoru herečka.

Co ji k tomu vede? „V mojí rodině bylo běžný, že ještě ráno nebyl stromeček a po večeři se někdo zvedl a šel balit dárky. Pak se to různě natahovalo, čekalo, a to já nenáviděla!“ vzpomíná Aňa, jež vyrůstala se dvěma slavnými sestrami Ester (39) a Lelou (48) i nevlastním bratrem.

Co tě nezabije

„U mě je všechno nachystaný, prostřeno, povinně se jde do hospody, zpívají se koledy, pije se pivo, povinná pohoda musí bejt!“ směje se herečka, která si už k Vánocům nadělila první dárek.

Po osmi letech od fejetonů P. S. totiž vydala skvělou povídkovou knihu Co tě nezabije. A jak to má s dárky ona? „Zrušila bych je! Snažíme se je redukovat. Předloni jsme dokonce měli jedny Vánoce úplně bez nich, to bylo geniální! Nebo je podmínka, že můžou být jenom k jídlu, to budeme mít i letos,“ dodává Geislerová.

První TV program NA CELÉ VÁNOCE! Vychází už 24. 11.

 

Fotogalerie
58 fotografií