Herečka Anna Geislerová vydala další knihu Co tě nezabije a na její křest si pozvala své nejbližší. Kmotrami knihy byly její kamarádky z herecké branže Tereza Ramba (34) a Jana Plodková(42). Kromě toho jí přišly osobně poblahopřát její sestry a maminka. Ty ostatně nechybí na žádné podobné akci, která se točí kolem Ani.

Její nejstarší sestraLela Geislerová se jinak ve společnosti příliš neobjevuje. Raději se věnuje hudbě a výtvarnému umění, kterým se živí. Také jako jediná ze sester si nechává svou přírodní barvu vlasů. Zato mladší Ester Geislerová na sobě za poslední roky zamakala, vrhla se na pravidelné cvičení a změnila image. Radikálně zhubla, dlouhé zrzavé vlasy ostřihala na mikádo a obarvila se na blond. A je hnedka šik. Na křest ji doprovodil její partner, Aňu pro změnu manžel Zdeněk Janáček(45).

Na křest se mimo jiné přišla podívat také herečka Kristýna Janáčková(42) s manželem a synkem, herečka Zuzana Stivínová( 50), modelka Kateřina Sokolová(34), režiséři Jiří Havelka (43) a Jan Hřebejk (56) či spisovatelka Irena Obermannová(61).

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová: První slova o druhé svatbě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií