O tom, že kulinářská show je takový zápřah na psychiku, že slabší jedinci nemají šanci vytrvat, vypovídá dnešní díl. Diváci, kteří ho už viděli na Voyo.cz, se nestačili divit. Napětí a nepřátelství mezi Martinou a Joy byly skoro hmatatelné!

Nebyla u toho

Nigerijská kráska je od začátku trnem v oku některým divákům. Upištěný hlásek, neustálé připomínky a chaotické chování udělaly z návrhářky a kadeřnice protivku, co by měla okamžitě letět. Také pro Martinu coby kapitánku byla tvrdým oříškem, když ji dostala do týmové výzvy. „Joy se bohužel po celou dobu plánování menu, rozdělování práce a úkolů neúčastnila. Prostě s námi po celou dobu nebyla,“ odhalila Blesku Martina to, co se nedostalo na obrazovky.

Miminko plakalo

Důvodem nepřítomnosti Joy bylo, že v šatně utěšovala své plačící miminko. „Jako matka to naprosto chápu, ale do takto tvrdé soutěže si to měla lépe zajistit. Nebyla u plánování, tudíž jsme s ní nemohli vůbec počítat!“ vysvětlila Martina racionálně. Obzvlášť ji pak naštvaly nesmyslné a dětinské reakce Joy. „Nevěděla, co budeme vařit, a tak pak po celou dobu vaření bojkotovala,“ odůvodnila kapitánka pro Blesk své rozhodnutí poslat Joy do vyřazovací výzvy. „Je to čistě z důvodu, že se na nás vykašlala,“ uzavřela týmová kapitánka pro Blesk.

Na otevřený boj dvou silných žen a hlavně na to, kdo soutěž opustí, se můžete podívat dnes ve 20:20 na Nově.

Joy se brání: Nepustila mě ke slovu!

Vyhrocená situace v kuchyni nebyla pro Joy jednoduchá a podle svých slov nechápala, proč ji Martina odmítá poslouchat. „Neměla jsem příležitost říct vlastní názor. Vůbec jsem se nemohla vyjádřit, a to mě mrzelo,“ řekla Blesku maminka malého prcka. „Bohužel se stalo, co se stalo. Neměla jsem dobrou paní na hlídání a moje dítě bylo ve stresu. Ve studiu brečel, nebyl nakrmený a ani přebalený a paní vůbec nevěděla, jak se o dítě postarat. To mě vystresovalo a nemohla jsem se plně soustředit na vaření,“ vysvětlila Joy s tím, že si pak s Martinou vše vysvětlily a nemá jí nic za zlé.

Video
Video se připravuje ...

Bratr potetované kuchařky Kamu: Proč šel bojovat do MasterChefa? Blesk TV

Fotogalerie
34 fotografií