Kapitánka Šafářová a kapitán Beran již vrahům na paty šlapat nebudou. Přitom Eva ještě letos mluvila o seriálu s velkým nadšením. „Kolegové by asi potvrdili, že se stále potýkám se záchvaty smíchu, které mě přepadají, zejména když je natáčení dlouhé a náročné,“ vyprávěla vesele herečka.

I přes její nadšení však její postava nadále v seriálu nebude. Tato nečekaná náhlá rošáda byla pro herečku překvapivá a šokující. Zklamaní fanoušci se ale místo ní mohou těšit na návrat detektivky Zuzany ve ztvárnění herečky Zuzany Kajnarové.

Beran je ze hry

Její kolega Jacob Jacob Erftemeijer, v Nijmegenu narozený syn české matky a holandského otce, ke všemu dostal vysněnou roli až napodruhé. „Původně jsem dělal casting na úplně jinou postavu – kapitána Martina Kováře. Jenže jsme se na konkurzu sešli s Jirkou Hánou. Pamatuju si, jak jsme okukovali, navzájem se hodnotili, pak jsme šli každý zkusit štěstí… No, a Jirka vyhrál,” konstatoval herec. Nakonec byl rád, že dostal postavu Berana, ani to už ale neplatí...

Návrat pod jiným jménem

Do seriálu se překvapivě vrací herci David Prachař (63) v roli vrchního vyšetřovatele Pavla Vondráčka a Zuzana Kajnarová (40) jako kapitánka Zuzana Koutná. „Se Specialisty jsem prožil krásné tři roky natáčení a po třech letech se vracím, trojka je magické číslo!“ pochvaluje si Prachař.

Zuzčina postava opouštěla svou tehdejší pozici kvůli těhotenství, odešla na mateřskou dovolenou jako Májová a vrátí se pod příjmením Koutná. Natáčení po tříleté pauze pro Zuzanu Kajnarovou začalo poměrně zostra. Mezi jejími prvními obrazy totiž byla nejen střelba, ale též poskytování první pomoci postřelenému muži.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty! David Turek

Fotogalerie
49 fotografií