Žebříčky sledovanosti jsou neúprosné, a žádná mediální masáž je nedokáže ovlivnit. A Češi jsou národ, který krimi a detektivky prostě miluje – a tak nejspíš nikoho nepřekvapilo, že si první díl nového seriálu Ultimátum, který vznikl v koprodukci se Slovenskem, nenechal v neděli 3. dubna ujít 1 milion a 211 tisíc televizních diváků. Všechny zajímal nový seriál mnohem více nežli tehdy avizované „skandální“ odhalení těhotenství Evy Burešové (28) s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34).

Přestože však tehdy Ultimátum zajímalo více než milion lidí (a kdo ví, kolik se jich na to podívalo zpětně či skrze iVysílání), dočkalo se kritiky. Mnohé totiž spíše zklamalo – po mrazivých Devadesátkách a výtečném Podezření jim přišel příběh vyjednavače mdlý a nezajímavý. Negativní komentáře sklidilo i kvůli tomu, že slovenští herci, třeba právě představitel hlavní role Dana Andrika Ján Koleník (42), zde byli tak trochu zbytečně předabováni do češtiny.

VIDEO: Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško. TV Nova

Druhý díl už neměl sledovanost tak vysokou – podle MediaGuru ztratil více než 350 tisíc diváků. I tak však s počtem 857 tisíc diváků starších 15 let měl v této divácké skupině nejlepší výsledek z pořadů vysílaných v neděli po 20. hodině, a udržel si tedy první příčku. Svoji sledovanost tak zvýšila pěvecky-taneční show Tvoje tvář má známý hlas na Nově, která se v této skupině stala dvojkou večera – s 732 tisíců příznivců televizní zábavy. Komedie Štěstí je krásná věc na Primě měla pak už „jenom“ 360 tisíc diváků...

Fotogalerie
43 fotografií