Na svatbě nechyběla velká řada osobností, a jak ukázaly nové fotografie, pořízené v neděli 10. dubna v Palm Beach, leckteré zůstávaly ještě další noc a domů se vydávaly právě až v neděli – zřejmě tedy neměly na spěch. A podle některých utahaných výrazů se možná ještě do noci pařilo.

Ovšem samotní aktéři svatby novomanželé Brooklyn a Nicola vypadali naopak velmi svěže a odpočatě. Jak trávili svou svatební noc, samozřejmě nevíme, ale buď to nijak nepřeháněli, nebo jsou zkrátka ještě mladí a leccos vydrží. 

Teď mají před sebou pravděpodobně líbánky – ostatně na fotografiích je vidět, jak se loučí se svými rodinami a s hosty a nasedají do auta, aby se vydali na cestu. Nicola zvolila i druhý den po veselce bílou barvu a v šatech s odhalenými zády vypadala naprosto božsky. To samé si jistě myslel i její muž Brooklyn, jelikož z ní nemohl spustit oči a vlastně ani ruce. V jedné chvíli ji dokonce chytil za zadeček.

V bílém saku svého syna a jeho choť zdravil také sám David Beckham (46). Bývalá fotbalová hvězda také nevypadala nijak zvlášť unaveně, naopak jí to moc slušelo. Navíc se David co chvíli mile usmíval, a tak bylo nad slunce jasné, že je šťastný a mladému páru jejich radost moc přeje. 

VIDEO: Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička!

Video
Video se připravuje ...

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička! Profimedia.cz

Fotogalerie
78 fotografií