Své „ano“ si řekl Brooklyn Beckham (22) s o pět let starší herečkou, krásnou Nicolou Peltzovou (27), v sídle jejího otce, finančníka a miliardáře Nelsona Peltze (79), jehož majetek se odhaduje na asi 38 miliard korun. Ostatně i rezidence, kde se celá radostná událost konala, měla jen samotná hodnotu asi 2 miliardy!

A podle toho to celé vypadalo. Desítky, možná stovky hostů, na nichž bylo na první pohled znát, že ani oni nemají hluboko do kapsy. Mezi nimi se našlo i několik nepřehlédnutelných známých tváří, například herečka Eva Longoria (47), která byla v luxusních černých koktejlkách s mega výstřihem opravdu žhavá, nebo hvězdy tenisových kurtů - sestry Williamsovy - které jsou zase nepřehlédnutelné svými na ženu nezvykle urostlými postavami. Dále na akci nechyběl například ani světoznámý šéfkuchař Gordon Ramsay (55).

K dalším osobnostem, které byly na honosné svatbě k nepřehlédnutí, bezpochyby patří všechny Beckhamovy děti. Třeba takový teprve sedmnáctiletý Cruz Beckham si dopřál na oslavě piva, což by nevadilo v případě, kdyby v Americe zákonná spodní hranice pro užívání alkoholu nebyla až 21 let. Naopak naprosto úchvatně vypadala malá Harper (10), která v bílých družičkovských šatech společně s dalšími kamarádkami zpestřovala celou slavnostní událost. Ve vlasech měla věneček, v ruce malý pugét a na tváři úsměv, jenž značil radost ze štěstí jejího bratra Brooklyna. Na místě pak byli pochopitelně viděni i pyšní rodiče Victoria (47) a David (46), kterým to v padnoucím obleku a splývavých stříbrných šatech ohromně seklo.

Brooklyn byl přes okno společně s nevěstou spatřen ve slavnostním, jak si dávají novomanželský polibek. Přestože na pár příliš dobře vidět nebylo, dalo se rozpoznat, že nevěsta měla překrásný závoj a ženich zase předem avizovanou jarmulku. Sňatek totiž proběhl v židovském duchu.

VIDEO: Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička!

Video
Video se připravuje ...

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička! Profimedia.cz

Fotogalerie
62 fotografií