Od září, kdy se Britney Spearsová zasnoubila se svým dlouholetým partnerem Samem Asgharim (28), o svých svatebních plánech mnoho neprozradila. Samozřejmě kromě toho, že se veřejně neustále chlubila masivním diamantovým prstenem, jímž ji její nastávající podaroval. Všechny proto zmátla svým nejnovějším příspěvkem na instagramu, kde už Sama, mladého herce původem z Íránu, označila rovnou za manžela. Ale vlastně… proč ne? Vdávat se bez souhlasu svého otce nemohla, zatímco nyní je zase svéprávnou.

„Mathew, můj právník, byl tak laskavý, že mě seznámil s některými z nejkouzelnějších míst, na kterých jsem kdy v životě byla!!! Věřte mi, že si užívám tu krásu, v níž teď jsem, a moc si toho vážím… A proto tady fotím svého MANŽELA!!!! Musím to psát velkými písmeny, přesně tak, jak to moje sestra vždycky dělala na svém instagramu…“ radovala se pěnice, která si aktuálně užívá dovolenou v soukromém letovisku, kde ji poprvé v životě neobtěžují všudypřítomní novináři… Což je pro ni skutečně velký nezvyk.

VIDEO: Britney Spearsová tancuje na hit svého expřítele Justina.

 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina. Instagram Britney Spears

„Tady můžu být vlastně tou obyčejnou holkou, která může mluvit s ostatními o tom, jak se vdává… během večeře!!! Přijetí a svoboda jsou momentálně moje klíčové faktory v mém životě - a také milování tohoto báječného muže, kterého tak miluji!!!“ jásala na sociální síti Britney. Zda se ale její slova o veselce dají brát vážně, toť otázka. Nedávno se na instagramu svěřila, že s Ježíšem probírala svého expartnera Justina Timberlakea (41), její sestru Jamie Lynn (30) i mámu Lynne (66) a společně je jaksepatří zkritizovali za to, že se všichni jenom přiživovali na její slávě.

Na rozdíl od podivných vyjádření, jimiž plní internet (a často je pak zase rychle maže), Britney pro potěchu mnoha svých followerů zásobí svůj oficiální profil i mnoha sexy fotkami. Na pláži v mořských vlnách se totiž cítí jako doma. A v bazénu? Tam taky. Dokonce natolik moc, že se nechala zvěčnit v náručí své podřízené. „Jo… já, nahá v bazénu, a moje asistentka Vicky mě u toho drží jako miminko!!!! Bahahahaha,“ napsala k prapodivné momentce, kterou si můžete prohlédnout v naší galerii… a na níž je skutečně vidět, že žádnou část jejího těla nezakrývají tak přebytečné plavky.

Fotogalerie
88 fotografií