Popová královna Madonna Louise Veronica Cicconeová, známá především pod uměleckým mononymem Madonna, se postupem času stává jakousi karikaturou sebe sama. Se zubem času, co se do ní zakousl, se sice snaží bojovat botoxem, výplněmi tváří i pozadí, a také dodatečnými úpravami fotek, díky nimž vypadá na instagramu jako někdo docela jiný, ale bohužel, všichni, co si ji zamilovali pro její písničky, krásný hlas a stylovou provokaci, začínají být touto novou image otrávení.

„Madonna, kterou si pamatuji z dob svého dospívání v 80. letech, není ta, kterou tu vidím. Kdo je tahle holka?“ napsal jí jeden fanoušek v odkazu na její hit Who's that girl? z dob, kdy tehdy andělsky krásná Madonna nosila špičaté podprsenky a byla přirozená – jak svým chováním rebelky, tak i svým zjevem. 

„Proč se snaží vypadat jako klon Kim Kardashianové?“ rýpl si další do aktuální podoby slavné pěnice u snímku, na němž je Madonna zachycená nahoře bez, s poprsím zakrytým vlasy. „Madonna už nevypadá jako Madonna,“ shodovali se mnozí.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna od mala až doteď.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadala Madonna od mala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Našli se dokonce i tací, co Madonnu prosili, aby se konečně přestala předvádět obnažená. Koneckonců je ve věku, kdy se z mnoha dam už dávno staly babičky – a to, že na videích na sociálních sítích zpěvačka dovádí s mladými přáteli, jí rozhodně nepomůže k tomu, aby oslovila mladou generaci. Právě tyto teenagery by pak hodně zaskočilo, že skutečná tvář někdejší ikony popmusic je v reálu podstatně „sežvýkanější“ nežli ta, jakou se chlubí na sociálních sítích. 

Vždyť i na onom snímku je vidět, jak moc se musela retušovat – její dokonale hladká pokožka při bedlivém zkoumání zasahuje do vlasů, jinde jsou zase její dlouhé kadeře zdeformované, jak si modelovala dokonalé lícní kosti a snažila se pozvednout povadlé kontury tváře. Místo pochval se tak Madonna dočkala spíše výsměchu a nikoho nejspíš nepřekvapí, že na veřejnosti se objevuje pouze v obrovských slunečních brýlích a zahalená tak, aby ji nikdo nemohl zblízka hodnotit...

Fotogalerie
82 fotografií