Sexy prádlo a romantická večeře při svíčkách, tohle dnes Miss World 2006 Taťána Gregor Brzobohatá rozhodně řešit nemusí. A zatímco v rámci svých spoluprací musí propagovat krajkové podprsenky a saténové negližé, ona sama se dnes asi raději zabalí do deky a nebude muset řešit okázalosti spojené s americkým svátkem.

Když se na sklonku loňského roku provalilo, že má Ondřej Gregor Brzobohatý kromě své manželky ještě tanečnici Zuzanu Pilnou, Kuchařová se zdála být touto informací velmi zaskočena. „Ondřej mě požádal, aby mohl jít svou cestou životem už beze mě a já to respektuji,“ dodala modelka, kterou snímky jejího manžela s tanečnicí nepříjemně překvapily.

Ale jak se říká, čas všechno vyléčí a po několika týdnech se ukázalo, že Taťána Kuchařová se s rozchodem popasovala celkem humorně. Už minulý měsíc, kdy na dvou fotografiích sedí na křesle s obličejem v rukou, jako by si chtěla povzdechnout, a přímo nad ní se nepřehlédnutelně vyjímá dvanáctero jeleních paroží, která tam někdo dal jako vítězné trofeje z lovu. „Jenom?“ napsala stručně modelka k fotkám a nevynechala ani smějící se emotikony. 

A dnes, kdy se většina párů bude oddávat jeden druhému, ona si na sítích sice vyvěsila fotky ve svůdném prádle, ale opět vtipně připsala, že jí se to netýká. Ona  je momentálně v kategorii single – takže sama doma zahalená v županu s výstižným sloganem – Fu*k Valentine's Day, ignorovat a vykašlat se na svátek zamilovaných.

 

VIDEO: Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích!!

Video
Video se připravuje ...

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích. Bára Horáková

Fotogalerie
51 fotografií