Sydney Sweeneyová se v poslední době objevuje před diváky čím dál víc. Do povědomí veřejnosti vstoupila například díky svým rolím v seriálech Everything Sucks!, Ostré předměty nebo Příběh služebnice. Zdaleka největší slávu jí ale vynesla role středoškolačky Cassie v seriálu Euforie

Právě role Cassie nakonec Sweeneyovou hodně ovlivnila. Mladá školačka totiž bojuje s tím, že její nahé obrázky a sexuální nahrávka létají po celé škole - a tohle herečka dobře zná. Nahé scény ze seriálu se totiž šíří po internetu podobně rychle. 

Herečka dokonce poprosila tvůrce seriálu Sama Levinsona (37), aby některé nahé scény z díla odstranil. „Byly chvíle, kdy měla být Cassie bez trička. Řekla jsem Samovi, že si nemyslím, že je to tam úplně nutné, a on souhlasil,“ prozradila v rozhovoru pro Independent

Díky tomu se na natáčení vždy cítila bezpečně. Bohužel, zdaleka ne všechny její zkušenosti jsou ale tak pozitivní. „Zažila jsem případy, kdy jsem jenom chtěla jít domů a důkladně se vydrbat, protože jsem si připadala úplně nechutně,“ přiznala. 

„Necítila jsem se dobře s mým hereckým kolegou, členy štábu, nebo jsem měla dojem, že by to moje postava neudělala,“ vysvětlila, co jí jindy na natáčení vadilo. 

Z nahých scén v úspěšné Euforii ale přece jenom není nadšená, i když vznikaly v podstatně lepších podmínkách. „Jsem moc pyšná na svoji práci v Euforii. Myslím, že jsem odvedla opravdu dobrý výkon. Ale nikdo se o tom ani nezmíní, protože jsem se svlékla,“ stýská si. 

VIDEO: Odvážná Bendová se nahoty nebojí! A herečka Preissová se po dvaceti letech dočkala

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Bendová se nahoty nebojí! A herečka Preissová se po dvaceti letech dočkala Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
106 fotografií