Že je v požehnaném stavu, prozradila fanouškům slovenská královna krásy z roku 2012 teprve v půlce prosince. Od té doby sdílí jeden snímek s bříškem za druhým, a teď se Kristýna Krajčírová dokonce ukázala úplně nahá!

"Tělo. Miluji tě za to, co dokážeš," okomentovala snímek, na kterém sedí v rouše Evině na posteli, rukama si zakrývá svá velká ňadra a stehna má přikrytá peřinou. Neopomněla ani zmínit, že má strie, ty jí ale zřejmě nijak nevadí.

Krajčírová se přitom ze světa modelingu navzdory úspěchům v posledních letech stáhla, protože si příliš váží vlastního soukromí a není ráda středem pozornosti. 

"Jsem spíš takový typ, který jde ven úplně nejvzdálenější uličkou, aby ho nikdo neviděl, nepotkal, takže to se tam trošku bilo. Nerada poutám pozornost," popsala roky aktivního modelingu před časem pro slovenský list Feminity.

Nebyla to ale pouze ztráta soukromí, co Krajčírové kariéru v modelingu překazilo. "Já jsem se jako modelka nenáviděla, neustále jsem na sobě viděla chyby. Nikdy jsem nebyla dostatečně hubená - proto jsem i s modelingem skončila," vysvětlila.

"Vždy mi přišlo vtipné, když mi někdo řekl, že ale s takovouhle postavou můžeš být modelka - ne, já jsem nemohla. Asi jsem neměla takové štěstí. Měla jsem pár kil navíc a bohužel modeling pro mě skončil," popsala náročné roky, během kterých podle svých slov vyzkoušela všechna možná cvičení a všechny možné diety. Modeling tak sice pověsila na hřebík, ale zdá se, že je teď šťastnější, než kdy jindy.

VIDEO: Václav Noid Bárta: S plozením končím! Už prozradil jméno pro třetí dceru

Video
Video se připravuje ...

Václav Noid Bárta: S plozením končím! Už prozradil jméno pro třetí dceru Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií