Seriál 1. MISE se na obrazovkách objevil loni v srpnu. A po sedmi měsících a bezmála třiceti dílech (dnes večer se vysílá epizoda s pořadovým číslem 28) mu zvoní umíráček. „Mělo se skončit už dříve, ale kvůli covidu, kdy bylo roztočeno a nedotočeno několik scén, se dotočilo až teď. Povedlo se dokončit čtyřicet dílů,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu.

Bude to hit?

„Seriál se bude vysílat do konce června a pak ho nahradí novinka ze zpravodajského prostředí,“ dodal náš zdroj. Podle informací Aha! ponese název Dobré zprávy. A protože dobrých zpráv není nikdy dost, televize si od něho slibuje, že to bude seriálový hit ze zákulisí zpravodajské kuchyně.

Staví se kulisy

V tomto případě by se mělo jednat o seriál, který stanice plánuje vysílat dlouhodobě. „Momentálně se staví kulisy ve studiu, a to se děje jen v případě, že seriál bude mít více než čtyřicet dílů. Pokud je jich méně, tak se to producentům nevyplatí,“ upřesnil dobře informovaný zdroj.

Humoresky vedou

O milionové sledovanosti, jakou má jiný primácký seriál ZOO, si může 1. MISE nechat jen zdát. V hlavním vysílacím čase ho ve středu večer drtí i nesčetněkrát reprízované Četnické humoresky na ČT1 spolu s Vyměnou manželek na Nově. Čísla z minulého týdne mluví jasně – Četnické humoresky sledovalo 927 tisíc, Výměnu manželek 640 tisíc a 1. MISI 596 tisíc diváků starších 15 let.

Video: Do seriálu 1. MISE vstupuje úspěšná influencerka Anna Kadeřávková!

Video
Video se připravuje ...

Do seriálu 1. MISE vstupuje úspěšná influencerka Anna Kadeřávková! FTV Prima

Fotogalerie
16 fotografií