Hned první minuta seriálu tentokrát začala seriálovým sexem - policejní »ucho« Nováček dostal do postele dceru vrchního inspektora Budíka (Jaroslav Plesl) a připravil ji o věneček. Herečce bylo v době natáčení 17 let a navíc si musela nechat hustě zarůst podpaží.

„Bylo to pro mne nepříjemné, nejsem na to zvyklá. Ale chápu to. Pro některé scény to bylo důležité, hlavně pro ty milostné. Malinko jsem se styděla,“ přiznala. Zobrazování sexu Podle režiséra to ale proběhlo v klidu. „Neměli jsme s tím problém, protože nikdy nešlo o to, aby byl ten sex tak explicitně zobrazovaný jako v nedávném seriálu,“ narážel na Boženu.

Herečky si prý nevynutily ani omezený počet členů štábu na place. „Zkrátka ony s tím počítají, že se to stane. Když by někdo chtěl šmírovat, tak si nějakou skulinu najde stejně, ale ono opravu není o co stát. To už by musela být hodně slavná herečka,“ dodal v podcastu Blesku.

Blesk Podcast: Langmajer sexappeal z tlamy nevymaže, Plesl v roli exceluje, řekl režisér

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Langmajer sexappeal z tlamy nevymaže, Plesl v roli exceluje, řekl režisér Blesk

O seriálové sbližování v posteli nepřišel ani ostřílený kozák milostných scén Jiří Langmajer v roli inspektora Havlíka. V hospodě svedl Ester Geislerovou coby dceru hospodského, aby z ní vytáhnul informace. Problém s tím prý neměl. „On si z toho už sám dělá legraci, že tohle bude točit až do důchodu. Fakt je, že je to velmi charismatický a šarmantní člověk, který ten sexappeal z tlamy nevymaže,“ uvedl režisér. Nikdy nejde o to, že by to byl sex naplno,“ dodal Brabec.

Další díl sledujte 21. února od 20.10 na ČT 1.

VIDEO: Těšíte se na nový seriál? Přicházejí Zločiny Velké Prahy

Video
Video se připravuje ...

Těšíte se na nový seriál? Přicházejí Zločiny Velké Prahy Česká televize

Fotogalerie
50 fotografií