Současná doba „koronavirová“, která zavřela většinu populace doma, sice nahnala mnohé naše občany před televizní obrazovky, rekordy sledovanosti však v nedělní večer nepadaly. Žádný z pořadů, na které televizní stanice vsadily v takzvaném „prime timeu“, tedy v hlavním vysílacím čase po osmé hodině večerní, se totiž nedostal dle čísel přes milion. Místo toho se diváci „rozdrobili“ mezi všechny tři hlavní kanály, tedy ČT1, Novu a Primu, a čísla to byla dosti podobná.

Nejsledovanějším nedělním pořadem po 20. hodině se stala romantická komedie Bajkeři na Primě, tedy snímek, v němž zazářil Adam Mišík společně s Hanou Vagnerovou (37), Janem Komínkem (26) nebo zpěvačkou Celeste Buckinghamovou (24), k němuž napsal scénář autor velice originálního seriálu Most! Petr Kolečko (36).

Příběh teenagerů, co proti své vůli opustí bezpečí virtuálního života a pod dohledem sličné macechy vyrazí na cyklovýlet, zaujal 852 tisíc diváků starších patnácti let. Mladší fanynky známého rusovlasého zpěváka se ovšem do statistiky nezapočítávají, a je to škoda, jelikož jinak by to bylo číslo dozajista o mnoho vyšší.

Na druhém místě se umístila novácká SuperStar, kterou si nenechalo ujít 750 tisíc příznivců této pěvecké soutěže, ovšem na třetí příčce jí zdárně šlapala na paty černá komedie Úhoři mají nabito na prvním kanále České televize. Tu si totiž pustilo 723 tisíc lidí.

Názory na tento snímek byly ale rozporuplné. Zatímco někteří ocenili svérázný humor, který jim tento syrový snímek nabídl, našli se tací, co na oficiálních stránkách ČT vyjadřovali velkou nespokojenost. „Přijde mi, že poslední dobou neumí ČT zařadit filmy, na které by se mohla v neděli večer podívat celá rodina včetně dětských diváků,“ posteskli si.

532 tisíc diváků pak zaujaly Střepiny na Nově či 168 hodin na ČT1, které sledovalo 484 tisíc lidí. Do žebříčku se dostala i klasická westernovka Rio Bravo, na kterou vsadila ČT2. Snímek z roku 1959 s Johnem Waynem (†72) v hlavní roli si totiž pustilo 274 tisíc fanoušků tohoto žánru.

VIDEO: Trailer ke snímku Bajkeři

Video
Video se připravuje ...

Bajkeři představují trailer! Kouká Mišík na normální porno? Falcon

Fotogalerie
39 fotografií