V prvním díle vyšlo najevo, že fenka Barunka hárá, což v partě, kde jsou tři psi, není úplně nejlepší kombinace, takže pod stolem je hodně veselo. Další pes zřejmě chodí málo ven, a tak jedné soutěžící při každé návštěvě počůrá kabelku. Vrcholem třetího dílu bylo, když se čivava Filip praštil do hlavy a na chvilku omdlel. Není divu, že diváci zuří a reagují hodně naštvaně.

Chudáci pejsci, majitelé jsou divní, vezme háravku mezi pejsky, pes se málem přizabije, nikdo s ním ani nikam nejde,“ píše jedna z divaček.

Neskutečné. Zřejmě již neví coby. Něco tak nechutného. A nejvíc je mi líto pejsků. To je jako týrání. Nedovedu si představit, že bych tomuto vystavila svého psa. Hárající fena, její přechytralá majitelka. Dřív se těžce kritizoval každý chloupeček, nyní je to veřejně normální, při přípravě a stolování běhají psi, místo debat o jídle je téma čůrání psů,“ rozčiluje se další.

Mělo to být oživení, a místo toho je to jen stres pro pejsky. „Jak si můžou vychutnat, a pak hodnotit jídlo, když celý večer jsou jejich největší zájem jejich psi. Dokonce jeden majitel psa si postěžoval, že mu vadí, když při jídle mu u nohou obcují, že ho to ruší. No, nedivím se. Od psa k jídlu nemytýma rukama po celý večer, to by u mě neprošlo. To má doma hostitelka miminko. Všude čůránky, až dítě poleze po zemi, bude jíst z jedné misky jako pes a při tom vytře podlahu dupačkami,“ píše další fanynka kulinářské show... No, vypadá to, že tenhle tah televize diváci opravdu neocenili.

VIDEO: Drama v Prostřeno!: Nedovařené jídlo a omráčený pes!

Video
Video se připravuje ...

Drama v Prostřeno!: Nedovařené jídlo a omráčený pes! 

Fotogalerie
14 fotografií