Rozvedená Iva sebe samu popisuje jako „veselou dubnovou ženu“, a vzhledem k tomu, že jí karty prozradily, že brzy potká toho pravého, doufá, že k tomu dojde třeba při natáčení pořadu Prostřeno!. Už čtyři měsíce je totiž bez partnera.

„Sex a milování, to mi chybí,“ svěří se Iva, zatímco do předkrmu s šunkovou rolkou krájí afrodiziakální celer. „Když se někdo s někým pomiluje, a napojí se úplně krásně na všechny, aspoň tři až čtyři čakry, tak to nemá chybu.“

Jak záhy zjistí i ostatní soutěžící, tedy plachý Pavel (38), člen dobrovolných hasičů, nesmělý zahradník Jirka (27), mladá maminka Veronika (31) a Irina (43), původně pocházející z Ruska, Iva je tak trochu ezoterickou žínkou, kterou zajímá astrologie a duchovno.

„Mám za sebou krásný ženský rituál na otevírání lůna,“ svěří se například svým překvapeným spoluhráčům. „Takže jsem úplně připravená na první jarní brázdu!“ dodá rozjařeně, což je, jak později vysvětlí, sex v přírodě, který podle ní za pohanských časů působil plodně i na pole.

„Iva má hodně zvláštní nápady,“ shrne stručně její životní postoj Veronika. „Nevím, jestli jsme tomu všichni u stolu úplně rozuměli, ale myslím si, že Iva tomu věří…“ krčí rameny maminka čtyřletého synka, kterou předchozího večera u Pavla k smrti vyděsila myš. Ta se jí proběhla během natáčení pod nohama a nebohá Veronika, která pracuje jako operátorka v call centru, z ní měla málem infarkt.

Je tedy očividné, že mezi Pavlem a Veronikou k žádným intimnostem nedojde, jiskra však přeskočí mezi jejich spoluhráči… Bude tou, která zaujme muže kolem stolu, právě rozverná Iva?

VIDEO: Prostřeno!: Iva má za sebou „otevírání lůna“.

Fotogalerie
12 fotografií