Radim, který se může pochlubit dvěma univerzitními diplomy v oboru geologie a geofyzika, sice bydlí v Praze, v Zákupech má však chatu, na kterou své hosty pozve. „Chata“ je však na první pohled spíše starodávným venkovským sídlem pro šlechtickou rodinu, a také uvnitř to vypadá jako na zámku. Gobelíny, starožitnosti, spousta prostoru a luxusní koupelny, dokonce i jedna kostra na schodišti do sklepa… ale také moderní pracovna v patře, odkud Radim řídí svoji společnost.

„Tady budeme dneska jíst, je to bývalá kaple,“ předvádí natáčecímu štábu luxusní jídelnu s tím, že kuchyně, co je vysloveným rájem pro každého kuchaře, je někdejší farou. Což je něco, co jeho hosté rozhodně nečekají: Lehce naivně tipují, že je Radim vezme do nějakého domečku či vilky. V jídelně je dokonalá akustika, a proto Radim svým hostům dopřeje i hudbu. Atmosféra je tedy rozhodně působivá, otázkou však zůstává, zda bodrý chlapík, který částečně žije v Česku a částečně v USA, ohromí i kulinářským uměním.

Radim, jenž vaření považuje za svůj velký koníček, připraví svým hostům poměrně exotickou kuchyni: Kuřecí polévku gumbo, vydatný hlavní chod z jižní Louisiany s více druhy masa a s rýží, a krevety v pikantní kreolské omáčce. „Název ‚Kreolsko‘ jsem slyšel, ale nejsem vůbec zběhlý v zeměpisu, takže nevím, odkud by to mohlo být,“ tápe jeho soupeř, mladý švec Artur (26). Dnes večer uvidíte, zda se Radim svým menu trefí svým hostům do chuti, a zda se mu podaří vyhrát. Jako velice bohatý člověk by prý svou případnou výhru věnoval zvířecímu útulku…

VIDEO: Prostřeno!: Ropný magnát Radim představuje svou "skromnou chatu"

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno!: Soutěžící Radim představuje svou "skromnou chatu" TV Prima

Fotogalerie
19 fotografií