Manželku herce Václava Vydry (63), Janu Bouškovou, mohou diváci pravidelně vídat v roli pošťačky Válkové v seriálu Policie Modrava. Na první pohled by na herečce člověk rozhodně nepoznal, že má problémy s pohybem a trpí bolestmi! Před třemi lety měla ovšem ošklivou nehodu na lyžích a kromě holenní kosti si zlomila také koleno, a proto byla dlouhou dobu odkázána na kolečkové křeslo. Poté chodila o berlích. Ale ani po dlouhodobých rehabilitacích se necítí zcela v pořádku!

„Chodím, skoro všechno dělám, občas sice s potížemi, ale s tím už tak nějak počítám. Bolest beru jako součást života,“ povzdechla si Boušková v rozhovoru pro magazín Rytmus života. „Že to bolí, to mi nevadí, hlavně že chodím. Kleknout si třeba musím přes tu druhou, zdravou nohu, ale jsem v tom dobrá, to by na mě nikdo nepoznal,“ smála se herečka, která se proslavila jako drzá puberťačka Míša v seriálu Žena za pultem, jež se snažila dirigovat život své mamince v podání Jiřiny Švorcové (†83). „Musím hodně cvičit, proto mám doma rotoped. Pokud bych na něj tři dny nesedla, začalo by to celé tuhnout,“ dodala herečka, která se po tomto drastickém zážitku rozhodla lyžování raději vyhýbat. „Už bych to nepokoušela. Stačí vteřina a všechno je jinak, proces k uzdravení je pak hodně dlouhý. Železa jsem měla v nohách dva roky,“ zdůraznila Boušková.

Ta s Vydrou platí v českém showbyznysu mezi nejstabilnější dvojice. Jsou spolu už více než 35 let. „Ale beru věci tak, jak jsou, na světě jsou daleko horší věci. Já si říkám, zaplať pánbůh, že tu nohu vůbec mám.“

VIDEO: Srpen 2017: Boušková po zranění nohy konečně odhodila berle a vozík! 
Video
Video se připravuje ...

Boušková po zranění nohy: Konečně jsem odhodila berle a vozík! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií