Kapela vyvázla bez zranění, ale jejich road manžerka Monika je stále na nemocenské. „Odnesla to nejvíc, protože byla zaklíněná pod dodávkou a až hasiči ji pomocí nůžek dostali ven. Bohužel jsme u toho byli, a nemohli jsme jí pomoct," svěřil Blesku frontman skupiny, Mirai Navrátil (27).

„Měli jsme pocit, že trvalo věčnost, než přijeli, ale nebylo to tak. Má těžce zraněnou nohu a stále je na nemocenské. Kdykoliv můžeme, tak ji navštěvujeme a pomáháme jí," popsal.

Poté co Moniku vyprostili, byla vrtulníkem převezena do pražské nemocnice. „Moc si přejeme, aby se brzy uzdravila. Je to těžké pro ni i pro nás," dodal Mirai o nehodě, k níž došlo na 22. kilometru dálnice D4 ve směru na Prahu, která zůstala po incidentu uzavřená. 

Dodávka, ve která jela road manažerka Monika s techniky, se střetla se dvěma osobními auty. Ovšem netrvalo dlouho a kapela opět naskočila do koncertní šňůry a připravuje se na podzimní turné.

Ostatně není to poprvé, co je něco takového potkalo. Zdá se totiž, že kapelu autonehody stíhají. V září 2017 totiž srazilo auto manželku bubeníka Šimona Bílého (29), Denisu (†26), která na místě zemřela. Všechny ze skupiny to tehdy velmi zasáhlo.

VIDEO: Nový videoklip Mirai: Kapela nechala nahlédnout do svého soukromí!

Video
Video se připravuje ...

Nový videoklip Mirai: Kapela nechala nahlédnout do svého soukromí! Redakce Blesk

Fotogalerie
42 fotografií