Spor mezi Šimonem a otcem jeho zesnulé partnerky se rozhořel před pár měsíci, když mladík na své sociální síti zveřejnil snímek s mladou dívkou Olivií. „Člověk, který pro mě znamená všechno. Nejlepší přítel,“ vysvětlil v popisku, že se jedná jen o kamarádku, jenže z fotky, kde vedle sebe leželi, to spíše vypadalo, že je mezi nimi něco víc.

Stejný dojem získal zřejmě i pan Martin, otec zesnulé hudebnice Denisy. „Brzo byla Deni odsunuta do pozadí,“ okomentoval s hořkostí snímek a vzápětí mu kdosi doporučil, aby si dal borovičku a trochu se tak uklidnil, to se mu ale nelíbilo. „Borovičku nepiju a dceru mi to nevrátí,“ ozval se a vzápětí se pustil i do vysvětlování, proč se mu nezdá Šimonovo chování.

„Bere všechno moc rychle a nehledí na jiné, že určitými změnami může někomu ublížit. Ať mu nedojde dech,“ varoval, aniž by tušil, že si tím na sebe poštve řadu fanoušků kapely Mirai, z nichž mnohým ani nedošlo, o koho se vlastně jedná. Jiní zase upozorňovali na to, že muž přece nemůže do konce života jen truchlit a je úplně jedno, po jak dlouhé době našel spřízněnou duši. „Už nebudu pana Šimona Bílého jakkoliv komentovat, neboť za jedinou větu mě téměř všichni odsuzují. Skupině Mirai přeji úspěchy,“ nevydržel útoky od cizích lidí pan Martin a stáhl se.

VIDEO: Se zemřelou hudebnicí Denisou se smuteční hosté rozloučili vypuštěním balónků do nebe.

Video
Video se připravuje ...

Se zemřelou hudebnicí se smuteční hosté rozloučili vypuštěním balónků do nebe. Soňa Molatová

Těžko říct, zda si alespoň přečetl komentář, v němž se vyjádřil i sám Šimon. „Denča zůstane navždy v mém srdci, na tom se nikdy nic nezmění a ani bych to nechtěl,“ ujistil bývalého tchána i ostatní kritiky. „Ale upřímně si nedokážu představit, že bych kolem sebe neměl lidi, kteří tu pro mě v těžkých okamžicích byli, kteří mě objali, když jsem brečel, a podpořili, když jsem to tady chtěl celé vzdát a jít za ní,“ svěřil se s tím, že všem, kdo mu v těžkých životních chvílích pomáhali, musí náležitě vyjádřit svou vděčnost a nestydí se to udělat i veřejně. „Mám pocit, že bych jim měl poděkovat možná mnohem víc.“

I když milostný vztah s brunetkou, s níž se od té doby vyfotil ještě několikrát, nijak nepotvrdil, lásce se nehodlá vyhýbat. „Možná by bylo pro někoho správné, kdybych se trápil, ale věřím, že Denča by to tak nikdy nechtěla, a já se budu snažit být šťastný. Nejhorší ale na tom je, že Vám člověk, kterého ztratíte, nechybí, jen když je Vám špatně, ale ještě víc když zažíváte něco krásného, radostného nebo důležitého v životě,“ promluvil o svém zármutku.

Ať už je zamilovaný či ne, je víc než jasné, že zesnulou Denisu, s níž byli svoji 6 let, má stále hluboko ve svém srdci. V září její památku uctil vzpomínkovým koncertem a na výročí jejího tragického úmrtí se na sociálních sítích vypsal ze svých pocitů. „Nejdelší rok mého života uplynul jako voda. Mám pocit, že trval věky a zároveň jenom pár minut,“ uvedl bubeník kapely Mirai a přiznal se, že se musel hodně opít, ale nepomohlo to. „Alkohol na smutek působí totiž podobně jako RedBull na únavu.. Na chvíli je líp, ale pak zjistíte, že vám vysál i tu poslední špetku energie, která ve vás zbyla. Na konci jste na tom hůř než na začátku.“

Smutek se prý snaží leckdy i jen vytěsnit, zahánět prací a hraním. „To ale taky není dobrá cesta.!! Protože každá myšlenka na tebe mě vrací tam, kde je rozhodnutí. Rozhodnutí žít líp, neopakovat stejné chyby. Vrátit se k Bohu, protože on je ta jediná cesta, která vede tam, kde jsi ty,“ dodal v tklivém vzkazu na Facebooku.

VIDEO: Vánoční klip televize Nova a skupiny Mirai je hitem internetu!

Video
Video se připravuje ...

Vánoční klip televize Nova a skupiny Mirai je hitem internetu! TV Nova

Fotogalerie
42 fotografií