Hudební kapela Mirai měla namířeno na koncert do Ústí nad Labem, který ale musela zrušit, kvůli závažné autonehodě jedné z jejích dvou dodávek. „Nazdar, nemáme úplně dobré zprávy. Dneska v Ústí koncert padá, protože tým, který jel druhou dodávkou, měl autonehodu. Už odjeli do nemocnice, snad jsou v pohodě. Akorát Monika má trošku větší problém s nohou, tak snad se to dá všechno do kupy," prohlásil ve videu, které kapela umístila na své facebookové stránky, frontman Mirai Navrátil (27). 

My za nima jedeme za chvíli do špitálu. Každopádně dnešní koncert padá a dívejte se, jak dopadla dodávka. Můžeme děkovat pánu Bohu, že to všichni přežili. Takže jim držte palce a my to jdeme odklízet," dodává Navrátil. Na koncertování po takové nehodě pochopitelně nemají náladu, navíc se jim při nehodě poničily i hudební nástroje. 

K nehodě došlo na 22. kilometru dálnice D4 ve směru na Prahu, která zůstala po incidentu uzavřená. Jejich dodávka, ve která jela road manažerka Monika s techniky, se střetla se dvěma osobními auty. Šlo pravděpodobně o nějaké nedobrzdění, zatím se to řeší. V naší dodávce jelo pět kluků, kteří byli spíš vyděšení. Manažerka měla zaklíněnou nohu,“ doplnil pro Novinky.cz Navrátil. Manažerka Monika musela být z auta dokonce vyprošťována. 

Na místo dorazil kromě sanitek a lékaře také vrtulník. „Jedna žena byla vážně zraněna a po intenzivní lékařské péči byla vrtulníkem převezena do nemocnice v Praze. Čtyři lidé byli středně těžké zranění a po ošetření byli převezeni do nemocnic v Motole a Vinohradech,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

VIDEO: Skupina Mirai po něhodě na D4

Video
Video se připravuje ...

Skupina Mirai po něhodě na D4 Instagram

Fotogalerie
31 fotografií