Známý herec má sice kontakt s fanoušky moc rád, jenže sociální sítě zrovna v oblibě nemá, jak sám prozradil. „Facebook mi nic neříká. Zatěžuje mě to. Mám své webové stránky, kde jsem měl kdysi i chat, aby mi lidé mohli psát a já s nimi komunikovat," svěřil se v rozhovoru pro Limuzína s Mírou Hejdou na televizi Óčko Star.

Jenž právě neoblíbený facebook si nyní musel založit. Mohla za to právě ukradená identita. „Začaly mi chodit desítky zpráv týdně typu 'děkuji, že jste si mě přidal do přátel' a podobně. Pak jsem zjistil, že se za mne někdo vydává a slibuje mou fotku s autogramem za přidání do seznamu přátel," přiznal Vydra s tím, že podvodník dokonce plánoval i živý chat s fanoušky. Těžko říct, jak toho ale chtěl docílit. 

„Někdo si zkrátka žil alternativní život jako Václav Vydra," prozradil herec. „Měl jsem z toho docela problémy. Musel jsem falešný profil nechat zrušit a založil jsem vlastní," vysvětloval.

„Chat na webu jsem také zrušil. Lidé se tam kolikrát vylévali ze všeho možného. Přirovnal jsem to k tomu, když k někomu přijdete na návštěvu a vyzvracíte se mu hned do předsíně. To také není úplně ideální,“ dodal vtipně o poměrně smutných záležitostech manžel Jany Bouškové (65), s níž pravidelně namlouvá oblíbený pořad Prostřeno.

VIDEO: Syn Medřické (†62) a Vydry (†76) staršího Václav (61): Táta umíral pomalu, máma byl šok! 

Video
Video se připravuje ...

Syn Medřické (†62) a Vydry (†76) staršího Václav (61): Táta umíral pomalu, máma byl šok! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
27 fotografií