Na rozdíl od svých kolegů si po perných natáčecích dnech nemohl hodit nohy na stůl. „Mám statek na Slapech, kde mám asi čtyřicet koní. Samozřejmě mám lidi, kteří mi s tím pomáhají. Sám bych to nezvládl. Ale i tak je to pro mě organizačně složité. Takže natáčení pro mě bylo hodně obtížné, ale dalo se to. Musel jsem,“ svěřil Blesku Vydra.

Běžné práce s koňmi sice jeho zaměstnanci perfektně zvládají, všechno na nich ale nechat nemohl. „Mám svých dvanáct koní, kterým sám strouhám kopyta. To je každodenní práce. Pokud to jeden den neudělám, tak to musím udělat druhý den, a pokud to neudělám druhý den, tak se mi to kumuluje. Je to potom hodně obtížný,“ vysvětlil Vašek.

Místo aby si kvůli tomu přivstal, vrhal se do práce ještě po zhasnutí kamer. „Potřebuju nutně spát, takže pokud nemám jinou práci, tak nevstanu dřív než kolem půl osmý,“ vtipkoval. Ani na prezentaci seriálu, jehož první díl TV Nova vysílá už v pátek večer, se nezdržel dlouho. Hned jak moderátor Petr Rychlý (53) domluvil, nasoukal se Vydra do kabátu a zmizel.

VIDEO: Herec tráví veškerý čas u koní! Podívejte se, jak je plaví

Video
Video se připravuje ...

Vydra zůstal bez manželky! Čas tráví u koní! Podívejte se, jak je plaví! Blesk TV

Fotogalerie
71 fotografií