Sára s Milanem, kteří žijí v Olomouci a vychovávají děti Matyase (7), Martina (5), Samuela (2) a Milana (5 měsíců), se do reality show přihlásili kvůli tomu, že se doma hodně hádali. S tím jim prý Výměna pomohla. „Náš vztah se oživil, získali jsme zkušenosti, jak to být nemá, náš vztah je živější,“ míní Sára. „Změnil se celý náš život, vzali jsme se a máme se fajn. Šli jsme tak o tisíc procent nahoru. Máme víc sexu,“ dodal nadšeně její manžel. Je jasné, že účasti tak ani jeden nelituje.

A to i přesto, že si oba za 10 dní s jiným parterem užili své. „Měl jsem víc starostí, než normálně mám. V noci jsem špatně spal, protože jsem musel mít u sebe malého. Lucie ho neslyšela,“ vzpomínal Milan v rozhovoru pro TN.cz na natáčení a kritizoval schopnosti náhradní ženy se postarat o čtyři děti a vařit jim. Všechno prý spálila. „Nevím, co se tady dělo přes den, když jsem byl v práci. Jen vím, že jednou nemohla trefit domů a že ztratila malého,“ nešetřil kritikou na někdejší narkomanku.

Ani Sára to neměla v jiné domácnosti snadné. Nejvíc jí prý vadil malý Matýsek a jeho zlobení. Na rozdíl od rodičů, kteří ho nechávají, si s tím ale dokázala poradit. „Jednou jsem na něj zařvala a od té doby byl klid,“ prozradila, jak zasáhla. Z rozmazlenosti viní především otce Pavla, který přitom vše sváděl na partnerku. „Sladké mu dává on. Podíl na tom mají oba, ale Lucka s tím chce alespoň něco dělat, Pavel ho rozmazluje – může dělat všechno, mlátit lidi, vztekat se a nikdo s tím nic neudělá. Z toho kluka bude jednou takový chudák a to už nikdo nespraví,“ mrzí Sáru.

Ta si ale s Pavlem nerozuměla ve víc věcech. „Neříkám, že je Pavel špatnej, ale má své malé i velké mouchy. Když byla Lucka sama, zvládala to lépe. On stejně nikdy nebude pracovat normálně. Finance nemá řešit ženská, ženská se má starat o děti a o domácnost, chlap má zabezpečit rodinu,“ tvrdí brunetka, kterou šokovalo, když jí náhradní manžel oznámil, že se mu do práce chodit nechce. Raději si prý vydělává ilegálním způsobem. Mandle jí zvedl i před odjezdem domů, když nedorazil ve smluvený čas. Tehdy nadávala a vyhrožovala, že ho zabije. „Si dělá ze mě p*del. Jako já mám nervy na pochodu a ještě tady budu čekat na vola, co se někde zakecal. Já ho zabiju, de*ila!“ řvala.

Zato Lucie tak trochu počítala s tím, že se její muž možná ani neobjeví. „Když přijede, tak s tím, že mě miluje. A když nepřijede, tak už se asi neuvidíme, říkala smířeně a přiznala, že něco takového se neděje poprvé. „Někdy zdrhne a neukáže se třeba dva dny.“ Problémy v jejich vztahu tak zřejmě nedokázala napravit ani Výměna manželek.

Sára s Milanem ale od Lucie s Pavlem nemají žádné zprávy. „Napsal jsem Lucii jen jednou, asi 14 dní po natáčení. Ptal jsem se, jak to probíhá u nich doma, jestli se to vrátilo do starých kolejí. Napsala mi, že když přišli domů, tak se hned pohádali, ale od té doby že to klape, pak už se neozvala,“ vypráví Milan o druhém páru z reality show.

VIDEO: Výměna manželek: Tříletý chlapec zametá se svými rodiči, bývalými narkomany.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Tříletý chlapec zametá se svými rodiči, bývalými narkomany. archiv TV Nova

Fotogalerie
30 fotografií