Jako minulý týden Tatiana Drexler postěžoval si i Chlopčík, jako těžkou práci porota letos má, protože to, co jednotlivé páry předvádí na parketu, je za ty roky nevídané. „Výkony všech tanečních párů jsou skvělé a fantastické. Shodli jsme se, že nevíme, co budeme dělat v příštích večerech. Protože pokud ty výkony půjdou dál a dál, tak nám ty desítky určitě nebudou stačit,“ nechal se slyšet mimo televizní kamery hned po skončení finálového večera Zdeněk Chlopčík.

Očima profesionála a pohledem z odstupu na celou skupinu soutěžících vypozoroval, že někteří byli i tentokrát lepší než ten zbytek. „Dneska všechny páry zatančily moc krásně. Ale přeci jenom si myslím, že páry, které měly jive, tak trošičku trošičku měly výhodu. A bylo to vidět i na těch známkách. Jednak Jirka Dvořák, ale i Richard Genzer, ti zatančili fantasticky. No a Pavla Tomicová ani se nemusíme bavit, protože to je energie,“ zhodnotil Chlopčík.

„Bohužel nás postupně budou opouštět další televizní páry, ale to ta soutěž vyžaduje,“ shrnul porotce.

Fotogalerie
26 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva