Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Doktorka Cajthamlová ve StarDance končí: „Mazurka“ Tydýta Pavláska bavila víc!

/
  • Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek
    7. listopadu 2015 ● 20:26

    Snažili se, jak jim síly stačily, ale na postup do dalšího kola to nebylo. Odbornice na výživu Kateřina Cajthamlová nezvládla dnes večer čaču. Ač se Petr Čadek mohl ukroutit, nevyšlo to. Lukáš „Tydýt“ Pavlásek sice místo quickstepu předvedl jakousi mazurku, ale u diváků zabodoval i tak.

  • 1.

    Leona Machálková a Michal Necpál

     

    Čtvrté kolo otevřela Leona Machálková se svým partnerem, a jak říká porota, v erotikou nabitém tanci chyběla potřebná energie a zmíněný kontakt. Jako by si Leona během tance zapomněla odbrzdit ruční brzdu. Možná se Machálková snažila zvládnout technicky tanec natolik dokonale, že zapomněla na vášeň a cit, který je pro tento druh tance typický. Leono, neboj se a ukaž nám, že umíš být zatraceně sexy!

     

    Leona Machálková a Michal Necpál
    Autor: Blesk - Daniel Černovský

     

  • 2.

    Marie Doležalová a Marek Zelinka

     

    Nejmladší soutěžící Marie Doležalová zvládla tanečně náročný a rychlý quickstep na jedničku a konečně si od poroty vysloužili pochvalu. Jediné, na čem by měla Marie zapracovat, je sebevědomí. Na to, že je u sázkařů horkou favoritkou na vítězství, je stále během tance trochu nejistá. Maruško, máš na to, tak si věř!

     

    Marie Doležalová a Marek Zelinka
    Autor: Blesk - Daniel Černovský

     

  • 3.

    Radek Banga a Tereza Bufková

     

    Radku, Radku! Že ty jsi se vyřádil na generální zkoušce a během tance ostatních soutěžících? Jinak si nedokážeme vysvětlit, kam se poděla veškerá tvá energie?! Bohužel se to projevilo na ztuhlých nožkách, které Radka během rytmické čači nechtěly poslouchat...

     

    Radek Banga a Tereza Bufková
    Autor: Blesk - Daniel Černovský

     

  • 4.

    Jitka Schneiderová a Marek Dědík

     

    Tak na tančící dračici Jitku Schneiderovou se po tomto tanečním vystoupení budete chtít dívat už pořád. To, co Jitka předvádí na parketě, je famózní! K tomu navíc vypadala božsky a neuvěřitelně rajcovně. Trůn, na který ji odnesla parta fešných tanečníků, jí právem patří!

     

    itka Schneiderová a Marek Dědík
    Autor: Blesk - Daniel Černovský

     

  • 5.

    Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová

     

    Jajajaj! Tak tohle byl taneční průšvih! Chvílemi nám pohyby Lukáše Pavláska připomínaly pověstné kroky při tanci „Měla babka čtyři jablka“. Na vítězství to asi nebude, ale určitě nás opět pobavil. I když víc nás baví v tom, co mu jde, tedy ve stand-up comedy!

     

    Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová
    Autor: Blesk - Daniel Černovský

     

  • 6.

    Marek Taclík a Martina Marková

     

    Wow! Vsadíme se, že po tomto vystoupení se fun klub Marka Taclíka výrazně rozšířil. Jednak mu frak nesmírně sekne a také, i když se mu během složitého tance quickstep motaly nohy víc než na tréninku, se toho zhostil s obrovskou elegancí, šarmem a chutí. Tohle vystoupení nás bavilo!

     

    Marek Taclík a Martina Marková
    Autor: Blesk - Daniel Černovský

     

  • 7.

    Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek

     

    Manžel Jitky Čvančarové Petr Čadek si mohl boky ukroutit, ovšem čača Kateřině Cajthamlové úplně nesedla. Ale oceňujeme snahu. Čača je fakt těžký tanec!

     

    Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek
    Autor: Blesk - Daniel Černovský

     

  • 8.

    Leoš Mareš a Katarina Štumpfová

     

    Už podle kostýmů, ve kterých se Leoš Mareš se svou taneční partnerkou objevili na začátku večera, bylo jasné, že zatančí něco z muzikálu Pomáda. Bylo vidět, že si Leoš quickstep užil víc než kdy jindy. Nožky mu kmitaly jako o závod a nezapomínal na svůj typický americký úsměv. Jen své přepracované a ztuhlé tělo musí ještě více uvolnit, pak to bude dokonalé.

     

    Leoš Mareš
    Autor: Blesk - Daniel Černovský

     

     

     

    Fotogalerie
    14 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

animka: Pavlásek!!! Pavlásek!!! Pavlásek!!!

(08. 11. 2015 22:16)

y1xcvbnm: Cajthamlová je veřejným důkazem toho že i když člověk toho tolik ví o hubnutí přesto zůstává plnotučným a nic s tím nenadělá, ona prý taky kouří a popíjí, proto možná ta odulá tvář a nateklé břicho

(08. 11. 2015 10:46)

ma30: Proboha, čím je Pavlásek zábavný ? Takovÿ magor neměl být do soutěže vůbec připuštěn! Jeden trouba tady minulé napsal, že Star dance není soutěž o uměleckém tanci, ale o sympatiích. Pavlàsek může soutěžit v nějaké klauniádě.

(08. 11. 2015 09:51)

ellenic: balika Jitku Schneiderovou mám moc ráda, velmi dobrá herečka, inteligentní, žádná rozjivenost jako u Terezy Kostkové, ale noblesa a kultivovanost skutečné dámy .

(08. 11. 2015 08:24)

ellenic: Viděla jsem záznam soutěže, nevím, proč z Pavláska dělají barevného klauna , chtělo by to nějaké normální kostýmy pro něho. Cajthamlová , tak z ní jsem hodně na rozpacích, ale je dobře, že už soutěž opustila . Dnešní cha-cha katastrofa. je mi to hlavně líto kvůli Petru Čadkovi, odvedl obrovský kus práce jí tance naučit. Ale Chlopčík to řekl zcela jasně. Nejvíc se mi líbila tak jako pokaždé, Jitka Schneiderová s partnerem, předvedla nádherný quickstep a také porota dala právem pěkné ohodnocení.

(08. 11. 2015 08:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy