Vévodkyně ze Sussexu si splní velké přání a holčičku, jejíž pohlaví odtajnila v březnovém rozhovoru s Oprah Winfreyovou, (67) přivede na svět z pohodlí svého luxusního sídla v kalifornském Montecitu, tvrdí zdroje z hereččina okolí.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Původně měla doma porodit i syna Archieho, názor paláce se ale s její tužbou neslučoval. „Nakonec jí doktoři radili, aby jela do nemocnice. Jediné, co ji v tu chvíli zajímalo, bylo synovo bezpečné narození,“ řekl serveru Page Six zdroj. „Nyní má ale krásný domov v Kalifornii, nádherné prostředí pro domácí porod,“ dodal. Druhý potomek Sussexů bude navíc prvním monarchou narozeným na území Spojených států.

Meghan Markleová a princ Harry (36) její druhé těhotenství oznámili v den svatého Valentýna prostřednictvím černobílého snímku zveřejněného na instagramu. Následovali tím kroky princezny Diany, která před 37 lety ve stejný den přiznala, že se její prvorozený syn William (38) brzy stane starším bráškou.

Pro Meghan je teď stejně jako jindy na prvním místě to, aby se miminko narodilo zdravé. Už jen proto, že v červenci loňského roku samovolně potratila. S tragédií se svěřila v článku pro The New York Times.

Fotogalerie
89 fotografií