O velmi nešťastné situaci promluvil pro britský Daily Mail zasvěcený zdroj. Přátelství mezi vévodkyní ze Sussexu a jednou z jejích blízkých osob z Británie se údajně rozpadlo kvůli jejímu obsesivnímu nadužívání emojis neboli smajlíků v textových zprávách.

„Onen kamarád nahrál v aplikaci WhatsApp vzkaz, ve kterém říká ‚Proboha, Meghan je s těmi emojis tak otravná, pořád mi je posílá‘, avšak místo odeslání hlasovky jejich společnému příteli ji obdržela právě Meghan,“ popisuje zdroj trapas, který někdy v obdobné formě potkal snad každého.

Video: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

O koho se mělo jednat, zdroj neuvedl. Meghan se v minulosti rozhádala s několika přáteli, nejznámější kauzou je loňská roztržka mezi ní a nejlepší kamarádkou Jessicou Mulroneyovou (41), která se na twitteru pustila do ostré výměny názorů s černošskou influencerkou Sashou Exeterovou. Ta designérku obvinila ze zneužívání svého bílého privilegia a bohatství k zastrašování.

Mulroneyová po rozkladu pevného přátelského pouta a desítce neopětovaných hovorů pohrozila, že o vévodkyni napíše šokující knihu. Ledy mezi dámami však zřejmě roztály; Meghan Jessice před několika týdny zaslala narozeninovou kytici.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
71 fotografií