Nedávno dostal jeden z členů služebnictva královny padáka, jelikož se zjistilo, že přímo v paláci bral drogy. U bodyguarda se našel kokain i ketamin, což asi královna neviděla moc ráda. 

Teď ale řeší další problém, jelikož v paláci musela zasáhnout policie. Ta zatkla muže (37) z personálu, starajícího se o celkový chod domácnosti. Ten zřejmě nebral svou práci pro britskou královskou rodinu jako nezměrnou poctu, ale spíše jako příležitost jim něco ukrást a zbohatnout. 

V Buckinghamském paláci postupně začaly mizet některé drahocenné předměty - například brýle s vyrytým nápisem, zakázkové rámečky obrázků s odznakem prince Harryho a řemeslně zpracované psací potřeby. Dokonce se »ztratila« vzácná medaile, kterou následně policie objevila na eBay. Zlodějíček ji nabízel za 350 liber.

VIDEO: Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí

Video
Video se připravuje ...

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí Bára Horáková, Lukáš Červený

Jelikož tenhle plán na zbohatnutí nebyl nejchytřejší, netrvalo dlouho a muž byl dopaden. Policie ho 7. srpna zatkla a nyní ho vyslýchá. Jak odhalily jeho sociální sítě, často se chlubil tím, že navštěvuje různá sídla královské rodiny. S tím už má teď ale zřejmě utrum!

„Není mu to vůbec podobné,“ podivovala se nad činy muže jeho teta pro Daily Mail. „Pracoval v paláci šest let, ale nevím, co tam přesně dělá,“ doplnila. Krade, chtělo by se říci. Ale jeho řádění už je konec, a královna si tak bude asi muset příště dávat lepší pozor na to, koho zaměstnává.

VIDEO: Miloš Zeman u Alžběty II.: To je moje žena a dcera, hlásal hrdě!

Video
Video se připravuje ...

Miloš Zeman u Alžběty II.: To je moje žena a dcera, hlásal hrdě! ČTK/AP

Fotogalerie
75 fotografií