Monika Bagárová přivedla dceru Rumii na svět 25. května a od té doby žije jen pro ni. O jménu, které dostala po mamince Makhmuda Muradova, měli oba hned jasno, ale nebylo to jednoduché s úřady.

„Jméno Rumia se řešilo dlouho a dost jsem bojovala, aby mohlo být psané tak, jak je. Byl potřeba znalecký posudek a jméno vyhledat. Nebylo to jednoduché, ale podařilo se,“ svěřila se zpěvačka, která si nemůže stěžovat na to, že by je maličká nenechala v noci vyspat. 

„Je to miláček, nepláče skoro vůbec. Vždycky říkám Machovi: Ruminka je tvoje výhra v loterii, protože můžeš s námi spát v ložnici, nemusíš mít špunty do uší a krásně se vyspíš,“ tím prozradila, že ložnice nepatří jen jí a dcerce. O tom, že budou rodiči, měla dvojice jasno po třech měsících vztahu. A jelikož jsou oba dva velmi fixovaní na své rodiny, tak ji dotaz, zda Machovi nevadí, že u nich doma tráví hodně času její rodina, krapet pobouřil. 

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Tak tohle nikdy nepochopím u některých rodin nebo párů. Vždyť rodina je nejvíc, společně si užíváme miminko, pomáháme si a máme krásné vztahy. Je to základ. Nevadí mu to a je rád, že jsou s námi hlavně teď, když má přípravu na další zápas,“ odpověděla Monika. 

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
57 fotografií