Ačkoliv se zdálo, že vévodkyně již přivedla na svět prvního potomka a podle očitých svědků už si ho snad dokonce vezla z porodnice domů, ve skutečnosti je prý všechno trochu jinak. Zdroj přímo z paláce britské královské rodiny nyní DailyMailu prozradil, že Meghan totiž přenáší, což znamená, že i když plánovaný termín porodu má již zřejmě za sebou, miminko si dává tak trochu na čas a z bříška se mu nechce.

Vzhledem k tomu, že vévodkyně ze Sussexu je ve svých 37 letech prvorodička, není na tom prý nic zvláštního. Navíc přenášení, které je běžnou záležitostí, údajně zvládá dobře. „Je v pořádku doma ve Frogmore Cottage,“ tvrdí zdroj s tím, že Meghan i její muž mají prý zatím dobrou náladu. Další zvěsti z Velké Británie pak naznačují, co by mělo následovat. Dítě by mělo přijít na svět už do pondělí a prý by to měla být holčička, která od rodičů dostane jméno Diana po své slavné babičce, princezně Dianě (†36).

Tomu, že brunetka již měla mít porod za sebou, ale nemá, nasvědčuje tak trochu i fakt, že nastávající tatínek Harry oznámil v pátek světu prostřednictvím mluvčího, že ruší část své cesty do Nizozemí – z diáře vyškrtl návštěvu Amsterdamu ve středu 8. května a ponechal tam pouze zahájení Invictus Games v Haagu o den později.

Snad aby mohl víc čas strávit po boku své ženy a jejich uzlíčku štěstí? Možná, ale prý je v tom i něco jiného. Královská rodina měla tyto náhlé změny udělat také kvůli tomu, aby Harry nezastínil cestu svého otce Charlese (70) s manželkou Camillou (71) do Německa, která by se též měla odehrát někdy příští týden.

Ovšem pokud by Harry a Meghan světu v dohledné době oznámili narození dítěte, je jasné, že by Charlesovi »vypálili rybník« i tak. Už teď se kolem porodu strhl obrovský zájem veřejnosti a dvojice již dokonce obdržela i první dárek pro potomka - The Kingdom Choir, tedy chór, který jim zazpíval na loňské svatbě, pro ně totiž nahrál speciální písničku se zatím pracovním názvem Ukolébavka. Známý páreček jistě takové gesto ocení víc než hmotné dárky, které ostatně už dopředu odmítli.

VIDEO: Stejně tak nechtěli ani svatební dary: Zbavili se věcí za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
56 fotografií

Meghan porodila!