Na sto procent zatím není jisté, do které věznice Tomáš Řepka nastoupí, ale s největší pravděpodobností to bude ruzyňská věznice. Jaké datum se pro něj stane osudným, se dozví během několika týdnů, kdy mu přijde výzva k nástupu do výkonu trestu. Do věznice se musí dostavit na čas. V případě, že tak neučiní dobrovolně, dopraví ho na pokyn soudu za mříže policisté.

Pokud se bývalý fotbalista skutečně dostane do Ruzyně, tak je to prý to nejlepší vězení, kam se mohl dostat. „Ruzyňská věznice je žádaný artikl. Z toho, co mi říkají klienti, neznám věznici, kde by byl lepší režim, než je v té ruzyňské. Jsou tam kroužky, aktivity. Ta věznice je dlouhodobě dobře vedená. Jde (Řepka) do toho nejlepšího,“ říká zkušený advokát Jaroslav Ortman.

Zřejmě má pravdu, před lety totiž Blesk věznici navštívil a nafotil nejenom cely, ale i další prostory - jako je posilovna, knihovna nebo ošetřovna. Vězni (mezi něž patřili jednu dobu například i Marek Dalík či David Rath) mají i svou nástěnku s výstřižky z novin, většinou z Blesku. Tu jistě Řepka brzy oživí svými příspěvky.

VIDEO: Vynesení rozsudku nad Řepkou: Dva roky natvrdo!

Video
Video se připravuje ...

Vynesení rozsudku nad Řepkou: Dva roky natvrdo! David Turek

Fotogalerie
60 fotografií