Obsah seriálu Jmenuji se Georgina (Soy Georgina)

Máma, influencerka, podnikatelka a taky partnerka Cristiana Ronalda. Georgina Rodríguez v dojemném portrétu dává nahlédnout do svého každodenního života.

Obsazení seriálu Jmenuji se Georgina (Soy Georgina)

Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez je španělská modelka a tanečnice. Narodila se 27. ledna 1994 ve španělském městě Jaca. Georgina vyrůstala v početné rodině a má tři sourozence. Než se stala modelkou, pracovala Georgina jako servírka a asistentka prodeje.

Veřejnost na sebe poprvé upozornila jako přítelkyně fotbalové superstar Cristiana Ronalda. Georgina a Ronaldo jsou ve vztahu od roku 2016. Často ji bylo vidět, jak Ronalda podporuje z tribuny během jeho zápasů. Georgina je také fitness nadšenkyní a své tréninky sdílí na sociálních sítích. V roce 2018 uvedla na trh vlastní řadu oblečení s názvem "Om by G". Georgina je starostlivou matkou čtyř dětí, které má s Ronaldem.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je profesionální fotbalista z Portugalska. Narodil se 5. února 1985 na ostrově Madeira v Portugalsku. Ronaldo začal hrát fotbal už jako dítě a rychle si získal uznání za svůj talent.

Svou profesionální kariéru zahájil v portugalském klubu Sporting CP a v roce 2003 přestoupil do Manchesteru United. Ronaldo získal své první ocenění Zlatý míč v roce 2008 a od té doby získal toto prestižní ocenění ještě čtyřikrát. Hrál za Real Madrid a Juventus a s oběma kluby získal řadu titulů.

Ronaldo je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob a během své kariéry překonal řadu rekordů. Kromě fotbalové kariéry je Ronaldo známý také svou filantropií a na dobročinné účely věnoval miliony dolarů.

Je oddaným rodinným příslušníkem a se svou přítelkyní Georginou Rodríguezovou má čtyři děti. Ronaldo má obrovský počet příznivců na sociálních sítích a je jedním z nejznámějších sportovců na světě.

Jmenuji se Georgina (Soy Georgina) - podrobné informace o seriálu

Jsem Georgina (španělsky Soy Georgina) je španělský reality seriál, který byl v roce 2021 uveden na Netflixu první řadou. Tento seriál se zabývá influencerkou z Instagramu a přítelkyní fotbalové superstar Cristiana Ronalda, Georginou Rodríguez.

Reakce diváků ale nejsou příliš shovívavé.

Georgina Rodríguezová je španělská modelka a tanečnice, která je od roku 2016 ve vztahu s portugalským profesionálním fotbalistou Cristianem Ronaldem. Podle zpráv se pár seznámil v obchodě Gucci v Madridu, kde Georgina pracovala jako asistentka prodeje.

Brzy poté spolu začali chodit a od té doby jsou nerozluční. Georgina se ke své lásce k Ronaldovi vyjadřuje velmi otevřeně a na sociálních sítích často sdílí jeho fotografie a vzkazy. Velmi ho také podporuje v jeho kariéře a často je vidět, jak mu fandí z tribuny během jeho zápasů. Pár má spolu čtyři děti, z toho tři dcery a syna. Je známo, že na sociálních sítích sdílejí pohledy na svůj rodinný život, včetně fotografií a videí svých dětí.

Přestože jsou Georgina a Ronaldo na očích veřejnosti, daří se jim udržovat svůj vztah v relativním soukromí. V rozhovorech o sobě mluví jen zřídka a raději za sebe nechávají mluvit své činy. V médiích se objevily spekulace a fámy o sexuální orientaci Cristiana Ronalda, ale pro tato tvrzení neexistují žádné důkazy.

Cristiano Ronaldo měl během svého života vztah s několika ženami, včetně své současné partnerky Georginy Rodríguezové, se kterou má čtyři děti. V rozhovorech vyjadřoval svou lásku a obdiv k ženám a nikdy se veřejně neoznačil za gaye nebo bisexuála.

Sledujete seriál Jmenuji se Georgina? Podělte se o své dojmy v diskusi

Video
Video se připravuje ...

Trailer seriálu Jmenuji se Georgina Netflix

Fotogalerie
11 fotografií