Přestože ještě před pár dny na sociální síti Jenovéfa Boková dumala, zda se letos do Varů s čtyřměsíční dcerkou vůbec vypraví, nyní je jasné, že ani tento rok neodolala. Koneckonců jak se před časem na svém instagramu svěřila, na filmový festival do Karlových Varů jezdí už od svých osmnácti let - a tak by byla jistě škoda porušit tradici. Kromě toho, loňský rok byl ale pro ni výjimečný - právě tehdy na sobě totiž začala pozorovat první signály svého těhotenství.

„Začalo mi být fakt divně,“ popisovala sympatická brunetka známá třeba z dramatu Chvilky či z komedií Ženy v běhu Mimořádná událost, a také mladší sestra herečky Kristýny Bokové (41). Musela si proto odpustit všechny ty večírky a párty. Tehdy ale nad jejími nevolnostmi mnozí jenom mávli rukou. „Všichni byli přesvědčení, že to je určitě covid. Kdo mohl ale tehdy tušit, že místo antigenu jsem si měla koupit jiný test...“ směje se dnes Jenovéfa.

Video
Video se připravuje ...

Jenovéfa Boková: Po kom měla loni Ve Varech šaty? Blesk TV

Záhadné zhoršení jejího zdravotního stavu mělo totiž to nejkrásnější možné vysvětlení. „No, prostě, už tam s náma ta naše holčička byla a dost jasně mi dala najevo, že žádný ejchuchání nebude. Zbytek festivalu jsem strávila na hotelovém pokoji a no a co, stálo to za to!“ Tento rok se už prohání do Karlových Varech i s kočárkem, ve kterém dřímá plod jejího těla (jehož jméno mimochodem ještě světu veřejně neoznámila), a vypadá velice šťastně.

Aby také ne, když má po boku partnera Adama, syna bývalého velvyslance Petra Koláře (60), s nímž aktuálně randí moderátorka Světlana Witowská (50).

Společně si na kolonádě vychutnávali nejenom nápoje, ale i vzájemné polibky. Dokonce se na své procházce museli zastavovat, aby si dali najevo své city. Byl na ně skutečně velice dojemný pohled... jak se můžete i vy přesvědčit v naší galerii. Jsou důkazem, že ani po narození děcka mezi rodiči neubývá vášně!

Fotogalerie
52 fotografií