Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Diplomat Kolář v Blesku o seznámení s moderátorkou Witowskou: Ta paní se mi prostě líbila!

Autor: Vera Renovica, Michaela Andělová - 
1. června 2023
05:00

Přestože vztah Světlany Witowské (50) a Petra Koláře (60) prošel hned zkraje několika těžkými zkouškami, všechno spolu ustáli a je z nich rodina. Nyní promluvili o tom, jak se dali dohromady.

Vztah diplomata a bývalé moderátorky ČT se provalil v červnu 2020, když byli fotoreportéry Blesku načapáni při polibku pod stromem v jižních Čechách.

Smrt manželky

„Začalo to už dávno, kdy se mi ta paní prostě líbila. Hlavně jako profesionálka. Ale já byl člověk pracovně vytížený a šťastně ženatý,“ řekl Kolář v exkluzivním pořadu Blesk.cz Hráči. „Pak se stalo bohužel to, že mi onemocněla žena a umřela... A já prožil covidovou dobu v takovém zvláštním stavu,“ zavzpomínal na těžké životní období, jímž procházel. „Když jsem z něj vylezl, najednou tam byla Světlana. To světlo tam prostě nějak zazářilo,“ svěřil se Kolář.

Střet zájmů?

Od té doby jsou nerozlučný pár a neváhají jeden pro druhého podnikat tak zásadní kroky, jako byl odchod Witowské ze zaměstnání. „Z České televize odešla Světlana mimo jiné i proto, že věděla, že tam těžko může dělat rozhovory s hosty, kteří budou nějak spojeni s Petrem Pavlem či se mnou,“ vysvětlil diplomat, který nyní v týmu nového českého prezidenta působí jako externí poradce. „Světlana je člověk, který jde dopředu, má ráda nové výzvy, projekty, a je vidět, že vše dokázala zvládnout a překonat,“ vyznal se z obdivu ke své partnerce.

Zároveň odmítl, že by docházelo k jakémukoliv střetu zájmů, když ho v minulosti Světlana zvala do pořadu Interview ČT. „Vyloučeno! V té době jsme se vnímali skutečně jenom profesionálně,“ dušoval se Kolář.

Velká a vlivná rodina

Petr Kolář byl po většinu života ženatý s Jaroslavou Kolářovou, s níž má dva syny. Starší Ondřej (38) je poslancem TOP 09 a v letech 2014 až 2022 byl starostou Prahy 6, mladší Adam pracoval jako reportér v České televizi a je partnerem a otcem dítěte herečky Jenovéfy Bokové (31). V lednu 2020 Kolář ovdověl a jeho partnerkou se následně stala právě Světlana Witowská. Ta se téhož času rozvedla s ředitelem Dopravního podniku hl. města Prahy Petrem Witowským (52), s nímž má syna Filipa (11). Z prvního manželství se sportovním komentátorem Robertem Zárubou (55) má pak ještě staršího syna Viktora (22).

Video  Hráči: Petr Kolář dělá pro Pavla za tisícovku. Promluvil i o Zemanovi, Kellnerovi, Nejedlém nebo Witowské  - hrc, Fameplay Live/Blesk
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

RASPUTIN ( 23. října 2023 15:01 )

Prounijní příšery

patyk ( 1. června 2023 21:02 )

Fialová cype

Jirik-ta ( 1. června 2023 18:55 )

Já když jí vidím, tak si říkám: láska nezná odpuštění, ale bere člověka takový jaký je.💖 Štěstí to je přítomnost milované osoby. 💖 Budiž jim to přáno

1pravda1 ( 1. června 2023 18:06 )

vrána k vráně sedá - rovný rovného si hledá, oba namistrovaní, sebestřední, ega až do nebes, stačilo witowskou vidět v zábavném pořadu jak je všechny organizovala jako host, furt namyšlené kecy a tento přítel za bukem - škoda slov - spíše se bojím toho, že když jsou na hlavní straně, že se witowské chystá nějaká funkce na hradě... jakoby automat na podpisy s ramínkem na šaty nestačili...

E M ( 1. června 2023 15:26 )

A stejně
V říjnu 2010 se provdala za bankéře Petra Witowského, se kterým má syna Filipa.[6][24] Jejich manželství bylo rozvedeno počátkem roku 2020.[25] Od roku 2019[zdroj?!] je jejím partnerem bývalý diplomat Petr Kolář.[26]


Zobrazit celou diskusi