Držitel Oscara a dvou Zlatých glóbů Russell Crowe ve středu odpoledne tajně přiletěl do Karlových Varů, kde na Mezinárodním filmovém festivalu převezme od prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (76) Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

Filmový Gladiátor měl v úterý koncert v italské Boloni, odkud soukromým letem vyrazil ve 13:15 směr české lázeňské město. Po příletu ho obklopili fotografové a nyní probíhá oficiální focení.  Fotografy byl dále zachycen i v ulicích na procházce v krásném lázeňském městě se ženou a dětmi. První fanoušci už jej při této příležitosti začali obletovat a hollywoodský herec mezi nimi nešetřil s podpisy!

Pro pořad Showtime se rozpovídal o prvních dojmech po příletu do Čech a rozhovořil se i o svých nejbližších plánech.

"Přiletěl jsem z Bologni, nebylo to nic složitého. Dnes si trochu odpočinu, protože vsechno to cestování je docela bláznivé a pak se budu těšit na páteční noc. No já jsem tady vůbec poprvé, takže všechno bude nová zkušenost, ale já se na to vázně těším!"

Ve Varech australský herec rovnou zakončí své evropské turné. Právě ve zmiňovaný pátek na zahajovacím koncertu 30. června vystoupí se svou kapelou Indoor Garden Party. Na koncert lákal i své fanoušky v zahraničí, vystoupení totiž bude zdarma a bez nutnosti koupit si lístek. A to se jen tak nestává!

Video
Video se připravuje ...

Ředitel karlovarského festivalu Mucha otevřeně o nemocném Bartoškovi: Není to fatální! Markéta Reinischová

Fotogalerie
162 fotografií