Čtyřletá Maruška má už za sebou společné vystoupení s tatínkem, když Saša vystupoval v show Tvoje tvář má známý hlas. Roztomilá holčička pobíhala po pódiu během soutěžní písně Dreamer jako černý andílek a nejmenší Emilka nezůstává pozadu.

„Nejmladší budou teď dva roky a ta už taky je docela dobrej klaun,“ řekl Blesku se smíchem Saša. „Ale ani Marušce to nevadí a nedostatkem sebevědomí také netrpí, což jí i já ve svém věku a se svými zkušenostmi často závidím,“ dodal herec, jenž je dle svých slov spíše od rozmazlování. „Potřebuji pak, aby to někdo držel pod kontrolou, aby nezdivočely,“ řekl Saša, jehož rozmazlovaní holčiček tak trochu krotí manželka, také herečka Ludmila Rašilovová (37). 

Herec si ještě před rodinnou dovolenou stihl odskočit na karlovarský filmový festival. „Přijel jsem představit a podpořit nový film Arvéd, ve kterém hraji vyšetřovatele Plačka. Je to přítel hlavního hrdiny, ale zároveň zrádce. Také ten, kdo vám pomůže, ale zároveň potopí. Zkrátka takový věčný souputník a pokušitel,“ popsal Rašilov svou postavu. 

Mimo rodiny a pracovních povinností si herec také najde čas na charitativní činnost. „Dlouho už spolupracuji s Nadačním fondem KlaPeto. Vybral jsem si je, protože je to jeden z mála fondů, který skutečně dodržuje to, že co lidi pošlou, co se vybere, tak se dětem skutečně odevzdá. Nic se neodečítá na žádné náklady nebo režie,“ popsal Saša s tím, že konečně se po covidu konal plnohodnotný pochod na Sněžku, který fond pořádal. Osudy všech, které fond podporuje, jsou samozřejmě citově náročnější. „Emočně náročné to určitě je a myslím, že to je také důvod, proč se tomu spousta lidí brání. Není to vlastně úplně tak pohodlné a bezpečné, jako když někam pošlete nějaké peníze. Důležité je za těmi lidmi chodit, setkávat se s nimi a projevit z očí do očí podporu a sounáležitost. To je úžasná věc,“ dodal herec na závěr.

Video
Video se připravuje ...

Pyšný čtyřnásobný tatínek Saša Rašilov: Nejmladší holčičky ťapou ve slavných stopách Gábina Maryskova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
22 fotografií