Mahulena Bočanová si sbalila kufry... a vyrazila na Kanárské ostrovy. Sama, bez dcery, jež trpí od narození poruchou autistického spektra. Mahulena proto říká, že i když je „papírově“ dávno dospělá, duší je její Márinka stále pětiletou holčičkou. Všude jsou vždycky spolu, proto všechny jistě zaskočilo, že tentokrát na fotkách chybí. „A kde je Mari? Úplně to slyším! Ona ještě spí, já jsem jí frnkla,“ přiznala Mahulena na sociální síti na selfíčku z letiště - s dodatkem „chyť mě, když to dokážeš“.

Jak na instagramu tahle „matka na útěku“, jak samu sebe popsala, objasnila, občas je potřeba si od celodenní komplexní péče o dcerku odpočinout. „Je to nutný, jednou za čas,“ vysvětlila. „Bude mi chybět, ale už umím odejít bez výčitek,“ prozradila s tím, že se už teď moc těší na „spánek, knížky, TICHO“. Na Tenerife ji k tomu navíc čekají krásné teploty - zatímco Česko podle předpovědí čeká na vyšších místech dokonce sněžení, na plážích Las Américas bude kolem 27 až 29 stupňů.

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se! Markéta Reinischová

Takový odpočinek je pro někoho, kdo svůj život sváže s duševně postiženým člověkem, rozhodně potřeba - aby načerpal nové síly, jak ty fyzické, tak psychické. Přesto se Bočanové po Márince začalo stýskat už na letišti - to když viděla v jednom z obchodů plyšové hračky z animáku Ledové království od společnosti Disney. „Už to na mě leze... Nebudu smutnit!“ nakázala si ale s tím, že si dovolenou užije stůj co stůj. A v tom jí rozhodně nelze nedržet palce...

Fotogalerie
40 fotografií