„Moje Velikonoční kraslice. Make-up byl od Heleny,“ pochlubila se herečka svou dcerou, která je velmi půvabná. Okamžitě se strhla lavina obdivných komentářů  jako „Nádherný anděl", „Krásná mladá dáma", „Ona je fakt tak nádherná holka", „Marinka krásná, jako vždy", „Marinka je přenádherná...". Sledující Mahuleny skutečně komplimenty nešetřili. 

Bočanová je sice v jednom kole, ale nikdy nezapomene připomenout Mezinárodní den porozumění autismu (2. dubna). 

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se! Markéta Reinischová

„Autisté jsou jako zebry, jsou jich statisíce a každý je úplně jiný. Recept na šťastný život s autistou neexistuje. Každý vyžaduje individuální přístup. Cesta k vzájemnému pochopení našich a jejich světů je složitá. Dveře otvírá jen bezmezná trpělivost, poctivost a láska. Když se Vám ale podaří ty dva světy propojit, otevře se Vám další nádherná dimenze. Svět je pak čistý, upřímný, ryzí, jasný, bez zbytečností, malicherností, planých slibů, nalhávání si, bez sebelží. Může být krutý a drsný, ale ta upřímná ryzost stojí za to! A objetí a důvěra od takové duše je nebesky nádherný pocit,“ rozepsala se Mahulena na sociální síti. 

„Ano, je to boj, ale bezesporu nás dělají lepšími bytostmi. Nikdy bych neměnila. Doufám, že se s Mari sejdeme i v tom příštím životě. A ve všech dalších. Děkujeme za Vaši shovívavost, za pochopení, za to, že si dáte pozor na rychlé soudy, když vidíte ‚nesnesitelně nevychované dítě‘ nebo ‚člověka - co zdržuje a nechápe‘ …Máme se!  doplnila herečka.

Fotogalerie
48 fotografií