Kontroverzní podnikatelka milovala společenský život, luxusní oblečení, kabelky a samozřejmě šampaňské. Její oslavy narozenin byly vyhlášené, obzvlášť ty význačné. Hlavní hvězdou vždy byla Helena Vondráčková (76), která jí s radostí zazpívala. Zpěvačka byla její přítelkyně, jezdily i na společné dovolené. 

Jen těžko se hledají slova… Krutě nás Tvůj odchod oba zasáhl, byla jsi naše dlouholetá kamarádka a hlavně jsme obě byly krajanky. Kamilo, nikdy na Tebe nezapomeneme a děkujeme za všechno. Opatruj se,“ smutnila Helena. 

Video
Video se připravuje ...

Vanda Janda představila svou kolekci: Bradavky a holé zadky! Lara, Kor

Jelikož Mortimer zemřela na Bali, dlouho se vyřizoval převoz ostatků do Česka. O ten se starala její rodina, která uspořádala i tajné rozloučení v Pardubicích. Obřad byl jen ve čtyřech, bez jejích pražských přátel. 

Ti se rozhodli, že v den Kamiliných nedožitých 57. narozenin jí uspořádají mejdan v koktejlovém baru v Obecním domě. Hosty vítala růžová tabule s podsvícenou papírovou figurínou Kamily. K dispozici byly masky s obličejem zesnulé blondýnky, všude růžová výzdoba, balonky a proudy šampaňského. Tohle všechno podnikatelka milovala. 

Na party nechyběla módní návrhářka a kamarádka Vanda Janda, stylista Filip Vaněk, který s Kamilou podnikal ve výživových produktech, florista Ivan Šablatura nebo manažerka Zuzana Augustin Poláčková. 

Bývalá šéfka reklamní agentury nezvládla jízdu na skútru a skončila pod koly nákladního vozu.

Fotogalerie
55 fotografií