Jméno Filipa Březiny sice v poslední době vídáme v médiích čím dál častěji, hlavní role ve Smyslu pro tumor je ale přece jenom první rolí, která mu vynesla  celostátní pozornost. Možná i proto je pro něj nový seriál tak důležitý. 

S odvysíláním každé z celkem osmi epizod se mladý herec obrací na sociální sítě a České televizi znovu poděkuje. Při té příležitosti tu a tam poodhalí momentky z natáčení... A výjimku neudělal ani v neděli.

Video
Video se připravuje ...

Filip Březina ukázal zákulisí natáčení Smyslu pro tumor Instagram, Česká televize

Na svém instagramu sdílel několik fotek a krátké video z »placu«, jejichž prostřednictvím se mohou fanoušci díla přenést do zákulisí vzniku seriálu. Na videu vidíme kulisy nemocniční chodby a několika pokojů pro pacienty plné rekvizit i filmové techniky a hemžící se lidmi ze štábu, na fotkách zase vtípky s maskérkou Vendulou Odvárkovou, pauzy herců na cigárko, pózování s technikou nebo dlouhé chvíle v maskérně.

»Chystejte řeč na Lva!«

Fanoušci Březinu okamžitě zahrnuli chválou. „Filipe, jste naprosto úžasný v té roli. Těším se na další díl. Za mě nejlepší seriál posledních let.“ „Filipe, Vy jste mimořádný talent, myslím, že už byste si měl chystat řeč na Českého lva...“ „Skvělý to bylo. A Filipe, vím, že je to asi to poslední, co mladý člověk s takovou diagnózou potřebuje, ale mně vás bylo tak líto... Skvěle to hrajete,“ psali mu lidé do komentářů. 

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Smysl pro tumor Reflex.cz

Fotogalerie
107 fotografií