Zpěvačka a herečka slovenského původu dlouhodobě žije v Česku a do své domoviny se jen tak nedostane. Na své narozeniny, které oslavila 28. prosince, ale nemohla být nikde jinde, než u své maminky. 

„Maminka moje milovaná a narozeniny v Nitře. Jo... a pro dnešek jsem raději zapomněla počítat,“ napsala Šinkorová v den svých narozenin na instagram a připojila dva společné snímky s maminkou. 

Oběma ženám to na nich moc sluší. Maminka slavné herečky se blýskla rudou kudrnatou hřívou, elegantním make-upem a šálem s leopardím vzorem. Této dámě rozhodně nechybí jiskra ani po osmdesátce...

To si ostatně myslí i řada komentujících, která Daniele pod příspěvkem zanechala obdivné vzkazy. „Je krásná. Můžeš být klidná, poněvadž ty budeš pořád taky,“ napsala jí například kamarádka Adéla Gondíková (50). 

„Jste s maminkou moc krásné. Velmi maminečku zdravím a pořádně se dnes oslav,“ vzkazovala zase herečka Martina Randová (52). Kamarádce blahopřála i Jana Vaculíková (51): „Láska z vás září! Proto jste nádherné. Dani, vše krásné a to, co si sama přeješ. Krásné narozeniny!“

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Na StarDance dorazila s Mužem roku! Co spolu mají? David Turek

Fotogalerie
60 fotografií