Herec se na sociální síti pochlubil černobílým snímkem a prozradil něco málo o své rodině, co asi jeho fanoušci ani netušili.

Věnoval totž vzpomínku svému otci. „Táta❤️. Dnes by mu bylo 80 let, 🙏 zemřel ve věku, kdy byl mladší, než jsem teď já,“ odhalil Vojtek, co je svému tatínkovi docela dost podobný. 

Dokonce tak moc, že mu leckdo v komentářích psal, jak je to neuvěřitelné. „To je podoba. Chvilku jsem si myslela, že si hrajete s filtrem,“ podivoval se někdo. „Má takový hodný oči,“ napsala zpěvačka Marta Jandová (49) a Roman jí poděkoval.

Soustrast pomocí srdíček mu poslala i kolegyně Monika Zoubková (47) či dávná expartnerka Daniela Šinkorová (50). Nezapomněla samozřejmě ani jeho současná žena Petra (36), s níž se poznali díky muzkálům.

Mají spolu syna Nathaniela (skoro 3) a v současnosti čekají dalšího potomka. S bývalou ženou Terezou má pak herec ještě dceru Editu (13) a syna Benedikta (8). Možná právě proto, že se mu rodina rozrůstá, myslí na zesnulého tátu víc než dřív. 

„Děkuji Ti za vše a myslím na Tebe🙏,“ vzkázal seriálový Karel Dvořák z Vyprávěj nahoru do nebe. A prozradil i to, že on je na fotce vlastně také. Jen tedy ještě úplně maličký. „A ten malej prďola jsem já,“ přiznal dojatě Roman, co byl tehdy ještě miminko v peřince. 

 

Video
Video se připravuje ...

Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
45 fotografií