Už několik dní tráví dcera Dany Batulkové a Davida Prachaře Mariana Prachařová v New Yorku. Tam se vydala nasát předvánoční americkou atmosféru, kde jsou téměř všechny domy ozdobeny vánoční výzdobou a na stovky honů daleko svítí nejrůznějšími barvami. 

Obešla svítící domy, nakoupila vánoční dárky, zabruslila si na pověstném kluzišti v Rockefellerově centru, ale ten největší sen se jí splnil na slavném náměstí Times Square. 

"Dětskej Harry Potter sen splněn a já mám do**dele fotku s Danielem Radcliffem. New York už nemůže bejt lepší. Já nechápu a jsem šťastná jak malý dítě. Neřekla jsem mu, že miluju Harryho Pottera, ale že mě bavil ve Švýcaráku a Al Jankovic story," svěřila se Prachařová na sociální síti. 

K tomu navíc přidala fotky z dětství, kdy si jako malá hrála na Hermionu. "Mamka mi poslala na vyžádání moje fotky z dětství, když jsem si hrála doma na Hermionu a byla tim světem čar a kouzel totálně poblázněná, znala nazpaměť každý kouzlo a chtěla jsem na casting do Anglie, že mě na nějakou roli URČITĚ vyberou. To byly hezký časy, ty potterovský. A jedna je dokonce tématicky s vánočním stromečkem. Joo, občas se ty sny tak nějak v průběhu života plněj, aniž bychom to plánovali nebo čekali!" rozplývala se nad nevšedním setkáním Prachařová. 

Nakonec uvedla, že filmový Harry Potter měl roušku proto, že byl nemocný a nechtěl nakazit své okolí a rodinu, za kterou do USA přijel. 

Video
Video se připravuje ...

Kouzelnická sága o Harrym Potterovi. Kolik věcí jste o filmech nevěděli? Videohub

Fotogalerie
31 fotografií