Tomeš, jenž aktuálně hraje v Andělovi páně v Hudebním divadle Karlín nebo v představení Hedwig a její Angry Inch v Malostranské besedě, se dlouhodobě snaží pracovat na své fyzičce. Ve čtvrtek se fanouškům a známým pochlubil, jaké dělá pokroky: v koupelně zvěčnil svou nahou hruď a pověsil ji na instagram. Na sobě měl jen šedé tepláky. 

„Naprosto sebestředná, egocentrická fotka! Ale dám si ji sem jako motivaci. Po měsících práce mám konečně zase čas denně cvičit. Svalová paměť je kamarádka! Denně procházky a půl hodinky cvičení. Jdete do toho se mnou?!“ ptal se manžel Míši Tomešové(32). 

Asi ani netřeba dodávat, že si Tomešovo sošné tělo získalo řadu komplimentů. „Koukám, ještě chvíli a Hedwig nebude potřebovat vycpávky do podprdy,“ komentovala například uznale jeho prsní svalstvo jistá Lenka. Nechyběly ale ani názory, podle nichž se na sebe herec zjevně „rád dívá“. 

Vedle fanoušků z široké veřejnosti zaujala fotka i Tomešovy kolegy z řad celebrit. Rockový zpěvák, skladatel a herec Noid Bárta mu veřejně vyjádřil svou podporu jednoduchým komentářem: „Jeď!!!“ Herečky Lucie Benešová(49) a Sandra Nováková (41) mu zase věnovaly svůj lajk. 

Video
Video se připravuje ...

Premiéra nové nekorektní show: Roman Tomeš šel donaha! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
88 fotografií