Sálem Divadla Kalich, kde se koncert u příležitosti Mezinárodního dne zdravotně postižených konal, zněly samé muzikálové hity. Kromě jiných muzikálů jako Vlasy, Srdcový král nebo Hamlet nemohla chybět ani kultovní Pomáda. Jejího největšího hitu You´re the One that I Want se ujala dvojice Milan Peroutka (33) a Anna Slováčková. Ta na okamžik zapomněla na své starosti s bojem proti rakovině plic a naplno se opřela do slavné písně. Na vystoupení zvolila černé večerní šaty a oholenou hlavu si zahalila do zlatého turbanu. A seklo jí to.

Slavný muzikál Pomáda v jejím kolegovi Milanu Peroutkovi vyvolal řadu, jak sám řekl, bolestných vzpomínek. „Během muzikálu Pomáda jsme se s Míšou Tomešovou rozešli. Muzikál Osmý světadíl byl rok předtím. Já jsem tehdy říkal Míše, že ten Roman Tomeš se mi líbí nejvíce, ze všech alternací. No a do roka a do dne jsme spolu nebyli,“ prozradil dnes už s úsměvem Peroutka. Jen co to dořekl, přišel naprosto nečekaně na pódium Roman Tomeš a pevně Peroutku objal. Byl vděčný, že mu Peroutka „Míšu“ přenechal, a oni se tak krátce nato mohli vzít a založit rodinu.

Tomešová, která celý koncert zaštitovala, se tedy na koncertě ocitla mezi svými osudovými láskami. Svým prvním přítelem Milanem Peroutkou a následně manželem Romanem Tomešem.

I Tomešové to ve zlaté večerní róbě velmi slušelo, stejně jako ostatním. Do gala se hodily také zpěvačky Marie Křížová(34),Iva Marešová(47), Charlotte Doubravová(36),Natálie Halouzková(22), ale také herečka Sabina Laurinová(51). Ta předvedla štíhlou postavu v červených lehkých šatech na špagetových ramínkách.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií