Intenzivní nepříjemný kašel trápí Míšu Tomešovou už déle než měsíc a vzhledem k její profesi je to pro ni velký a nepříjemný problém. Léčit se zkoušela už kdečím, vyzkoušela dokonce i výluh z vlastní placenty, ale bez úspěchu.

„Podle všech doktorů i dle rentgenu jsem úplně zdravá, že prej to mám z toho, jak furt zpívám. Aha, no,“ prozradila Tomešová před nedávnem na instagramu. „Nikdo nikdy ze zpívání nemůže bejt nemocnej, pokud zpívá samozřejmě technicky správně. To je největší pindovina,“ zlobila se.

A svým fanoušků se ozvala opět. „Dětem už je dobře, to je dobrá zpráva,“ uvedla ve stories a přidala i zprávu druhou. „To samé se bohužel nedá říct o mně. Bohužel se mi ještě přitížilo a už se skoro ani nezvednu z postele,“ napsala a informovala své sledující, že právě to je důvodem, proč za ni v představení Biograf láska zaskočí Denisa Nesvačilová, které zároveň poděkovala za pomoc.

Je tak jasné, že zpěvačce stále žádná léčba nezabrala, snad pomůže alespoň odpočinek v posteli, aby byla brzy fit. Kromě Biografu láska totiž hraje ještě v oblíbeném seriálu ZOO, vystupuje v muzikálech Balada pro banditu, Voda nad vodou či v divadelní hře Ráno poté. 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová: Po 13 letech mám v létě volno! Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
52 fotografií